Gyönyörű acéltokos dupla naptáras Seiko Type 2 óra az 1970-as évekből

37 500

Ft

Feladás dátuma:

ápr 16., 10:48
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Szín:
ezüst, szürke

Típus:
kvarc szerkezet
Márka:
Seiko

Leírás

További óráim a vaterán a következő linken elérhetők :

A Seiko története 1881-ben kezdodött Kintaro Hattori órakereskedésével. A cég 1892-ben már saját órát gyártott, majd 1924-ben vezette be a Seiko márkanevet.
A Seiko egy több jelentésű japán szó, jelentése lehet: tökéletes, perc és siker. Ezek a jelentések önmagukban kifejezik az alapító törekvéseit a kiválóság felé.

A Seiko nevéhez több száz szabadalom fűződik, amely forradalmasította az óragyártás világát, ám egyik sem akkora jelentőségű, mint az 1969-ben bemutatott kvarc karóra. Emellett többek között olyan korszakalkotó újításokkal jelent meg, mint a kinetikus kvarc karóra, a testhővel hajtott karóra, valamint a Spring Drive rendszer, amely egy új kategóriát teremtett a mechanikus és kvarc szerkezek mellett.
A Seiko technikai fejlesztéseinek mindenkori fő vezérlő elve, hogy az órák a lehető legnagyobb összhangban legyenek viselőikkel, és hogy harmonikusan működő funkcióik által nyugalmat és elégedettséget biztosítsanak használóik számára.

A Seiko számos sportverseny hivatalos időmérője, sőt, még a Hollywood-i filmvásznakon is megjelent több ízben.

Gyűjteményből kihagyhatatlan de hordásra is kiváló szép full acéltokos Seiko Type 2 kb az 1970-1980-as évekből dupla dátumos Qvartz szerkezettel hozzá való szép szövetszíjjal.

Mérete 35 mm korona nélkül mérve

Igazi nagyon ritka kihagyhatatlan gyűjteményi darab!

Gyünyőrű számlap .Szép full tok acél hátlappal.Szerkezete teszi dolgát működik .Dupla dátum kijelzés a szombat zöld a vasárnap piros hét többi napjai fekete színű dátum tárcsával.Igazi gyűjteményi darab lehet de hordásra sem utolsó ez gyönyörű Seiko óra .A képek magukért beszélnek.Mérete 35 mm korona nélkül mérve.

Pontosság, járástartalék, megbízhatóság nem vizsgált, így erre garanciát nem tudok vállalni, ha az óra nem működik arra külön a leírásban felhívom a figyelmét.
Kérem tekintse meg egyéb termékeimet is, a "felhasználó további termékei" -re kattintva!

Posta:Elsőbbségi ajánlva bubis borítékban gondosan csomagolva.De tudom Foxpost vagy MPL automatába is postázni.Foxpost automata 1500ft MPL házig csomag 2300ft MPL automata 1300ft.Postán maradó csomag 1500ft.
További óráim a vaterán a következő linken elérhetők :

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147104021

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn