Gyilkosság az Orient Expresszen, Agatha Christie könyv

3 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Krimi

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Eladásra kínálom érték és időálló kemény borítós kiadásban Agatha Christie: Gyilkosság az Orient Expresszen című krimijét. A könyv egyszer olvasott, újszerű állapotban van. A hirdetésben szereplő fotók az eladó könyvről készültek. Kérésre küldök még fotót, infót, kérdésre szívesen válaszolok.

A személyes átvétel Vecsésen díjmentes. Közeli helyekre megegyezés szerint elvihetem. Vatera-n is megvehető, kedvező futárdíjjal, Biztonságos Vásárlás Program (B. V. P.) garanciával, regisztrált felhasználónak! Azonkívül Foxpost, Easybox, MPL csomagküldéssel, csomagolási díjjal(!), aktuális díjszabás szerint a vevő terhére, előre utalással, automatába vagy házhoz szállítással.

Hercule Poirot a Közel-Keletről tér vissza Londonba. A legalkalmasabb közlekedési eszköznek az Orient expressz ígérkezik, Isztambultól Calais-ig. De legnagyobb megrökönyödésére már nincsen szabad hálófülke a közvetlen kocsiban. Pedig tél derekán nem szoktak ennyien utazni. És milyen különös társaság gyűlt össze! Orosz hercegnő, olasz utazó, magyar gróf, angol katonatiszt és egy kellemetlen amerikai férfi. Vajon hova tartanak? Lehet-e köztük bármiféle kapcsolat? A Balkánon aztán egy éjjel elakad a vonat egy hófúvásban. És gyilkosság történik Még szerencse, hogy Poirot-nak szerzett ágyat régi barátja, M. Bouc. Ezért, mire az expressz tovább indul, sikerül felgöngyölíteni az egyik legrejtélyesebb esetet, amely Agatha Christie tolla alatt született.

Kiadó: Európa Könyvkiadó
Kiadás éve: 2017
Kötés típusa: kemény fedeles. védőborítóban
Oldalszám: 288
Nyelv: magyar
ISBN: 9789634058298
Polckód: 1-228-B1E5
Méret [mm]: 150 x 205

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145899000

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn