Graf Siena Esővízgyűjtő Esőgyűjtő Vízgyűjtő Magasító Talpazat 300

17 270

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Leírás

"Magasító Talpazat a Siena 300 Literes Esővízgyűjtőhöz

Termékleírás:
A Magasító Talpazat a Siena 300 literes esővízgyűjtőhöz ideális kiegészítő, amely növeli a tartály stabilitását és megkönnyíti a vízkinyerést. Ha a kertjében vagy növényeinek öntözéséhez használja a Siena 300 literes esővíztárolót, ez a magasító talpazat segít optimalizálni a rendszert.

A talpazat kávébarna színű, így nemcsak praktikus, hanem esztétikailag is passzol a Siena esővíztárolóhoz. Magassága 33 cm, amely ideális méretet biztosít ahhoz, hogy könnyen hozzáférjen a tárolt vízhez, és kényelmesen használja azt kertje vagy növényei öntözéséhez.

A termék minőségi és tartós, a németországi Graf - Garantia gyártmány, így számíthat a megbízhatóságra és a hosszú élettartamra. A Magasító Talpazat a Siena 300 literes esővízgyűjtőhöz hozzájárul ahhoz, hogy hatékonyabban használja az esővizet a kertjében, és gondoskodjon növényeiről még száraz időszakokban is.

Válassza a Magasító Talpazatot a Siena 300 literes esővízgyűjtőjéhez, hogy segítse a vízgyűjtési rendszerét és könnyedén hozzáférjen a friss esővízhez, amelyre növényei vagy kertje szüksége lehet. A termék származási helye Németország.

Örülünk, hogy Ön is a Jófogást használja. A Termék Ára A Kiválasztott Méret Esetén Változhat! Ezt a terméket megrendelheti online ide kattintva:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146165449

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Oneromu.hu

Önerőmű-Otthon Kft.

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn