Graf Ecobloc Light Esővízgyűjtő Esőgyűjtő Vízgyűjtő Szikkasztó 225 l

18 460

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Leírás

"Graf Ecobloc Light 225 Liter

Termékleírás:
A Graf által gyártott 225 literes Ecobloc Light rendszer egy alacsonyabb teherbírású, mégis könnyen összeépíthető szivárogtató blokk megoldás. A rendszer maximális terhelhetősége 12 tonna, ami ideális kisebb teherhordású területek számára, szemben az Inspect Flex szikkasztó blokkok 60 tonnás terhelhetőségével. Az Ecobloc Light blokkok 10%-al nagyobb kapacitással rendelkeznek (205 L-ről 225 L-re növekedve), de összerakásuk során nem alakulnak ki inspektálható alagutak. A telepítés egyszerű és nem igényel külön szaktudást vagy szerszámokat.

Gyártmány: Graf

Származási hely: Németország

Különleges ajánlat: A termékeket Budapest XV., XVI. kerületében, valamint Csömör, Kis-, Nagy- és Kerepestarcsa területén díjmentesen kiszállítjuk. (A rendelésnél válassza ezt az opciót.)

Felhasználási területek: Ideális esővíz elszikkasztására tervezett rendszerekhez, parkolókban, kertekben és más területeken, ahol a közepes teherbírású megoldások előnyösek.

Termék előnyei: Az Ecobloc Light blokkok könnyű telepítése és bővítése révén rugalmasan alkalmazkodnak a különböző területi igényekhez, lehetővé téve a vízgyűjtés hatékony és költséghatékony megoldását. A német minőségű gyártás hosszú távú megbízhatóságot és ellenálló képességet biztosít.

Örülünk, hogy Ön is a jofogas.hu-t használja. A Termék Ára A Kiválasztott Méret Esetén Változhat! Ezt a terméket megrendelheti online ide kattintva:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146151523

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Oneromu.hu

Önerőmű-Otthon Kft.

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn