Goji bogyó 80-100 cm

8 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Tulajdonságok

Típus:
gyümölcsfa, bogyós termésű

Leírás

Goji Bogyó - Egészség és Szépség Forrása!

? Fantasztikus Virágzás és Egészséges Bogyók: A goji bogyó egy futó cserje, mely hosszú, hajlékony vesszőkkel és apró, szürkés-zöld levelekkel rendelkezik. Királylila virágzása lenyűgöző látványt nyújt.

? Kiváló Íz és Többféle Felhasználási Mód: A goji bogyók apró, fényes gyümölcsei érettségük során édesebbé válnak, hasonló ízzel az áfonyához vagy a meggyhez. Nyersen, szárítva, vagy akár teában is fogyaszthatók, gazdag C-vitamin tartalmuk és antioxidáns tulajdonságaik révén elősegítik a hosszan tartó fiatalos közérzetet és a szépséget.

? Egyszerűen Termeszthető: A goji növények szívósak és könnyen termeszthetők, ellenállnak az időjárás viszontagságainak és az első nagy fagyokat is túlélik.

? A Tudomány Bizonyítja: A goji bogyók kiváló forrásai számos bioaktív vegyületnek, melyek antioxidáns tulajdonságaik mellett számos egészségügyi előnnyel járnak. Rendszeres fogyasztásukhoz kapcsolódik a hosszú élettartam és a retina betegségeinek enyhítése is.

? Hozd Be a Mindennapokba: A goji bogyók könnyen beilleszthetők mindennapi étrendedbe. Legyen szó reggeliről, uzsonnáról vagy egy egészséges nassolni valóról, a goji bogyó mindig jó választás!

Ne habozz tovább, fedezd fel a goji bogyó egészségügyi előnyeit és élvezd az élet apró csodáit!
- Mivel készleteink folyamatosan változnak, látogass el webshopunkba, hogy megtaláld a legfrissebb kínálatunkat! ?

#Gojibogyo #Superfood #Egeszsegeseletmod #Egeszsegestaplalkozas #Antioxidans #Bioaktívvegyületek #Szupergyumolcs #Szabadbantermesztheto #Egzotikusnoveny #Magasantioxidanstartalom #Makrotaplalkozas #Eletmodvaltas #Tudatoseletmod #Retinaegeszseg #Gyulladasgatlo #Termeszetesetelkiegeszito #Makrotaplalkozas

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146597262

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn