Gázkemence kovács műhely 1300°C gázégő acél patkó kemence kés kohó új

59 900

Ft

Feladás dátuma:

ápr 9., 16:06
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Szín:
Fekete

Márka:
Egyéb
Típus:
gáztűzhely

Leírás

propán kés kovácsműhely úgy van kialakítva, hogy körülbelül maximális 1300 °C fűtési hőmérsékletet biztosítson, ami elegendő a legtöbb fém kovácsolásához. A 23 kWh / 80000 BTU égő növelheti a fűtési teljesítményt. A vastag Zr-Al szigetelő segít hosszabb ideig megtartani a hőmérsékletet.
Nagy Kamraméret: A propán kovácsműhely rendelkezik egy tágas munkaterülettel, amely a megfelelő kamratérfogatnak köszönhetően ideális lángfókuszt biztosít. Az acél ház stabil és tartós hosszú távú használatra.
Gázszabályozó & Flexibilitás: Ez a patkolókovács kemence rendelkezik a gáznyomás szabályozásának funkciójával, amit a gáznyomásszabályozó gombjának elfordításával lehet beállítani. Emellett a golyóscsap segítségével függetlenül kapcsolhatjuk a gázkibocsátást.
Kovácsműhely Készlet: 3 m hosszú gázcsövet, egy kemence tartót, egy tűzkövet, egy magas hőmérsékletű kesztyűt és egy fogót.
Használati Útmutató: propán kovácsműhely alapvető használati útmutatója a kés készítéshez. Először helyezze be a samottkövet a kemencébe. Másodszor, nyissa ki az összes gázbeviteli szelepet, hogy egy kis mennyiségű gázt engedjen be. Ezután gyújtsa meg a gázt. Végül állítsa be a gáznyomást, hogy szükség szerint szabályozza a tűzerőt.

Kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal,
705585300
Deák Marcell

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141382216

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn