Garmin GPS-es futóóra Újszerű USB töltővel

20 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Egyéb

Márka:
Egyéb

Eszközök:
Kiegészítők

Nem:
Uniszex

Leírás

Garmin Forerunner 10 GPS futó karóra újszerű állapotban eladó!
Nyomon követi a megtett távolságot, sebességet vagy tempót és az elégetett kalóriákat, pulzust nem tud mérni.

KÉSZ A Futásra
Forerunner 10 nagyon könnyen használható, indítsa el az órát egy gombnyomásra, és már indulhat is. Ahogy fut, láthatja az időt és a távolságot jól látható 1-képernyőn és kalóriát és ütemét a másik. De testre is szabhatjuk a kijelzőt, így egyszerre láthatjuk a megtett távot és a sebességet/tempót.

Légy Fitt
Ez a legkönnyebb, legkényelmesebb óra, sportos fekete/piros
kivitelben hozzáférhető. Minden modell egyben egy normál óra is, így minden esetben kéznél van az óra egy kis mozgáshoz.

Motiváló Üzenetek
Ahogy futunk a Forerunner 10 automatikusan figyelmeztet kilóméterenként, ekkor a kijelző villog, s az óra ad egy kis hangjelzést. Ha befejeztük a mozgást, azt elmenthetjük, s visszanézhetjük edzésünk kis összefoglalóját az órán, beleértve a teljes időt, távolságot, átlagsebességet/tempót és kalóriát. Az óra jegyzi a legjobb kilóméteredet is, így versenyezhetsz naponta is annak megdöntéséért.

Edzőtárs
Van az órában pár kis érdekesség, mint például a Virtual Pacer , amely összehasonlítja a jelenlegi gyorsaságát az előre megadott sebességgel. Így láthatjuk betáplált edzőtársunk gyorsaságát magunkhoz képest.
Ez is egy run / séta jellemzője, hogy ez hasznos, ha csak most kezdik el, vagy a működési terv tartalmazza sétával szünetek. Beállítható egy gyaloglási és futási sebesség is, mely közt automatikusan s tud váltani az óra, sőt, ha a megjelölt sebességünk alá esünk, az óra szüneteltetni az edzésünk, így egy piros lámpánál sem kell az órávan foglalkoznunk.

Kapcsolat És Megosztás
Egyszerű a kapcsolat az óra és a számítógép között ( Mac / PC), regisztáljunk és lépjünk be a Garmin Connect online edzésnaplózásba és láthatjuk a térképen merre jártunk, hol milyen sebességgel/tempóval haladtunk, s láthatjuk a megtett szintemelkedést is. Mindezt megoszthatjuk a barátainkkal, Facebook-on, Twitteren is.

Műszaki Adatlapcserélhető az óraszíj, az óra GPS üzemmódban 5 órát, karóra használatban 5 hétig üzemképes. Az óra a legkönnyebb a GPS-es órapiacon a maga 36 grammjával. Az órában lehet úszni is bátran, hiszen 50m-es a vízálósága.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145704618

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn