GM plasma Cut - 260 CNC inverteres plazmavágó 260A plazma vágó gép, új

1 136 650

Ft

Feladás dátuma:

ápr 9., 16:13
Üzleti

Leírás

Ára: 895000+ÁFA=1136650

A GM plasma Cut-260, egy inverteres könnyen kezelhető plazmaíves vágó berendezés, melynek használata nem igényel szakembert, vagy komoly kezeléstechnikai ismereteket. Kezelése rendkívül egyszerű, minimális tapasztalat és kézügyesség elegendő a szép és minőségi vágási eredmények eléréséhez.

A GM plazmavágók remekül kidolgozott belső felépítése, a nagyteljesítményű IGBT modul és erőteljes hűtőrendszere, tartós használat mellett is hosszú élettartamot biztosít a felhasználó számára.

Főbb funkciók:

- CNC kommunikációs csatlakozó
- Pilot ívgyújtás
- 2T4 / 4T vezérlés
- Biztonsági körök:
- Levegőnyomás érzékelő
- Túláram védelem
- Rövidzár védelem
- Túlmelegedési elleni védelem

A CNC kommunikációs csatlakozó:
CNC megmunkálógépek részére biztosít állapot és paraméter információt. Melynek segítségével a Cncmegkapja azon állapot és paraméter információkat amely szükséges pl.: a vágási művelet megfelelő időben történő indításához, az esetleges vágófej magasság korrekciózásához, vagy az ívgyújtási problémák időben történő megállapításáthoz.

Légnyomás érzékelő:
Az inverterre csatlakoztatott sűrített levegő jelenlétét és nyomását ellenőrzi. Meggátolja a nyomásvesztéskor az inverter további működését, így megakadályozva a vágófej túlterhelését és károsodását. Nem megfelelő levegőnyomás esetén, viszajelző lámpa figyelmeztet a levegőellátási hibára és megakadályozza az inverter indítását.

Pilot ívgyújtás:
A pilot ívgyújtás óriási előnye, hogy az ívgyújtáshoz nem kell hozzáérinteni a pisztolyt a vágandó alapanyaghoz. A vágópisztoly fúvókáját a munkadarabhoz közelítve (de nem érintve, ) a pisztolykapcsoló megnyomásával létrejön a pilot ív, amely a megfelelő távolságot elérve azonnal létrehozza a fő ívet. Így folyamatos stabil plazmaív jön létre. A pilot ív energiája átüti a piszkos, festékes, rozsdás anyagfelszínt, és lehetővé teszi a főív létrejöttét, mellyel megkezdődhet a vágási folyamat.

2T / 4T üzemmód:
Segítségével kiválaszthatjuk, hogy a pisztolykapcsoló megnyomásával a megnyomás idejére aktiváljuk csak a plazmaívet, vagy egyszeri megnyomásával aktiváljuk, amíg a következő nyomásra leállítjuk a plazmaívet.
Így könnyedén kiválaszthatjuk, hogy rövid szakaszokra vagy folyamatos hosszabb vágásokra használjuk-e a berendezést, nem terhelve a nyomógomb folyamatos nyomásával a kezelő ujját.

Megjegyzés
A plazmavágó vágási minőségét és a vágási kapacitását számos tényező befolyásolja. Az ideális vágási feltételek kiemelten fontosak és nagyban befolyásolják a vágási eredményt pl.: elengedhetetlen a megfelelő száraz levegő, a megfelelő kopóalkatrész állapot, a megfelelő légnyomás, az anyagvastagsághoz megfelelő fúvóka furat átmérő megválasztása, a vágópisztoly munkadarabtól mért távolsága, vágási sebesség stb

A GM plasma Cut-260 CNC plazmavágó, a legtöbb fémtípus vágására alkalmas,
Mint pl:
Szénacélok, enyhét vagy erősen ötvözött acélok, Rozsdamentes és saválló acélok, réz, alumínium, titán, nikkel stb

Hívjon bizalommal bármely kérdésével kapcsolatban,
Csizmadia János

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139130087

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Tradevance Kft.

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn