Fűtés szivattyú vezérlő HU-21R

21 500

Ft

Feladás dátuma:

ápr 25., 07:36
Üzleti
Országos

Leírás

Tech HU-21R szivattyú vezérlés plussz NC/COM/NO relé kimenet, szivattyú vagy töltés funkció, antistop, fagyvédelem funkció, tartály maximum hőmérséklet állítás töltés üzemmódban.
Kazán fűtés szivattyú szabályozó vezérlő szilárd tüzelésű fűtés ( vegyes tüzelésű kazán, vízteres kandalló) vízkeringető szivattyújának vagy váltószelepének, vagy ventilátorának a szabályozására szolgál (1. üzem).

Illetve a vezérlő átállítása esetén termosztát funkciót lát el mely során a szabályozón beállított hőmérséklet eléréséig üzemelteti a csatlakoztatott szilárd tüzelésű fűtés keringetőszivattyút, vagy váltószelepet, vagy ventilátort (pl. fan coil rendszereknél) (2.üzem).

Továbbá amennyiben a vezérelt kazán a fűtést befejezte és a vegyes tüzelésű kazánon elhelyezett érzékelő hőmérséklete a beállított hőmérséklet alá csökken a vezérlő zárja a potenciál független kimenetet, így lehetővé téve a csatlakoztatott egyéb fűtőberendezés (pl. gázkazán szobatermosztát általi) üzemelését (3.üzem).

A Tech HU-21R kazán fűtés szivattyú vezérlő felhasználható egyéb nem épület fűtésre használt berendezések egyes készülékeinek mért hőmérséklet általi kapcsolására is a műszaki leírásban megadott paraméterek között.

Info: Fűtéstuning

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 95302779

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn