Fémkereső készlet multifunkcionális profi detektor 7 mód vízálló új

44 500

Ft

Feladás dátuma:

ápr 9., 16:06
Üzleti
Szállítással is kérheted

Leírás

Fémkereső Készlet Multifunkcionális Profi Detektor 7 Móddal, Vízálló 25,4 cm-es Tekercs Nagyobb Mélységhez, Ásóval és Hordtáskával

Magas Pontosságú Észlelés: A fémkereső gondosan van beállítva, hogy észlelje a legkisebb fémjeleket, így ne maradjon le értékes kincsekről. Az éles jelhang és a háttérvilágítással ellátott LCD kijelző lehetővé teszi, hogy könnyen követhesse az észlelési helyzetet a keresés során.
Könnyen Hordozható: A profi fémkereső egy 25,4 cm-es keresőtekercsel rendelkezik, amely könnyű és hordozható. Legyen szó szabadtéri kalandról vagy beltéri keresésről, bármikor és bárhol élvezheti a keresést. A 1056-tól 1326 mm-ig állítható fogantyú különböző felhasználói magasságokhoz igazítható, hogy kényelmes üzemelési élményt nyújtson.
Multifunkcionális Alkalmazások hét móddal: Minden Fém Mód, Pontosító Mód, Ékszer Mód, Érme Mód, Törmelék Mód, Díszítés Mód és Egyéni Mód. Függetlenül attól, hogy fém alapokat keres, biztonsági ellenőrzéseket végez, elveszett tárgyakat keres vagy szabadtéri arany- és kincsvadászaton vesz részt termékeinkkel könnyedén elérheti céljait.
Tartós és Megbízható: A legjobb fémkeresőnket gondosan válogatott, kiváló minőségű anyagokból készítettük, amelyek ellenállnak a kültéri környezetnek, és hosszú távon stabil és megbízható működést kínálnak. A magasabb észlelési pontosság hatékonyabbá teszi a fémkeresést.
Minden, Amire Szüksége Van: A medál detektor csomagjában található egy vezetékes fülhallgató, amellyel a jelet még zajos környezetben is hallhatja, és hat elem a felderítési idő meghosszabbítására. Ezenkívül tartalmaz egy táskát, egy ásót, egy fülhallgató csatlakozót és egy tekercs fedőt.

Hívjon bizalommal,
705585300
Deák Marcell

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141382456

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn