Fagyigép Elektro Freeze három karos

2 900 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Az Elektro Freeze kompresszoros lágy fagylaltkészítő három karos, professzionális fagylalt gép, amelyet általában kisebb és közepes méretű üzletekben, éttermekben, cukrászdákban és fagylaltozókban használnak.

A három karos kialakítás ideális választás azoknak, akik nagy mennyiségű fagylaltot szeretnének elkészíteni rövid idő alatt. A gép kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot és optimális teljesítményt biztosítanak. A karok könnyen mozgathatók és állíthatók, így könnyen alakíthatja ki a megfelelő fagylaltkészítési folyamatot.

Az Elektro Freeze fagyigép nagy kapacitása lehetővé teszi a gyors és hatékony fagylaltkészítést. A gép precíz hőmérséklet-szabályozó rendszerrel van ellátva, amely biztosítja, hogy mindig a megfelelő hőmérsékleten készüljenek el a fagylaltok.

Az Elektro Freeze fagyigép egyszerűen kezelhető és könnyen tisztítható. Az intuitív vezérlőpanelnek köszönhetően könnyedén beállíthatóak a kívánt paraméterek, mint például a keverési sebesség vagy a hűtési idő. A gép tartályai és karjai könnyen eltávolíthatók és mosogatógépben moshatók.
Elektro Frezze fagyigép kompresszoros kivitelének és külterületen való használatának köszönhetően tökéletes választás lehet mindazoknak, akik vállalkozást szeretnének indítani, vagy akik szeretnék fagylaltkészítésüket még vonzóbbá tenni szabadtéri eseményeken. A gép könnyen kezelhető és hordozható, így bárhol és bármikor élvezhetjük a friss, házi készítésű fagylalt ízét.

A fagylalt gépet évekig nem használtuk, így a beüzemelése előtt fontos alaposan megtisztítani, ellenőrizni és karbantartást elvégezni. Ez biztosítja, hogy a gép hatékonyan és problémamentesen működjön, és a fagylalt minősége is kifogástalan legyen.

Összességében az Eladó Elektro Freeze fagyigép három karos modellje kiváló választás a fagylaltkészítőknek, akik hatékonyan és magas minőségben szeretnék elkészíteni a fagylaltokat. Az egyszerű kezelhetőség, a nagy kapacitás és a könnyű tisztíthatóság előnyei miatt ez a fagyigép hosszú távon is megbízható választás lehet az üzlet vagy étterem tulajdonosok számára.

A gépnek az ujj ára 3,5M volt.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142886235

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn