Elite Turno görgő

89 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Egyéb

Márka:
Egyéb

Leírás

Elite Turno W-Less Smart fluid tréner
4%-os mérés pontosság, 700W automata ellenállás, hátsó kerék helyére

Ha érdekelnek az innnovatív megoldások, akkor nem mehetsz el szó nélkül a Turno mellett. Az Elite már régóta kísérletezik a folyadékos ellenállásokkal, hogy leginkább lecsökkentsék a görgők kibocsántott hangját. A Turno intelligens, ámbár nem interaktív, közvetlen átvitelű otthoni tréner integrált folyadéktechnológiai ellenállással, amely csatlakozott az Elite beltéri edzési megoldások széles skálájához. Ez az előzőeknél egy még pontosabb, csendesebb és erősebb otthoni tréner.

Direkt erőátvitel

A Turno-t a hátsó kerék helyére kell helyezni, így közvetlenül tud kapcsolódni a kerékpár láncához. A pedálra kifejtett erő mindig egyenletesen hatnak az ellenállási egységre, így optimalizálva az edzéseket. Ezzel elkerülhetőek a normál görgőknél olykor tapasztalható megcsúszások még extrém körülmények között is, mint például sprintek vagy állórajtok.

Erőteljes

Az elérhető teljesítményszintek magasak, például 700 Watt (40 km/h-nál) és 1670 Watt (60 km/h-nál). A Turno kimeneti teljesítménye, amit az applikációban látsz egy számított érték. Ez azt jelenti, hogy az tréner nem rendelkezik teljesítmény érzékelővel, hanem a kerékpár sebességének függvényében számolja ki azt.

Ez általában alacsonyabb pontossági szintet jelent, de ez nem így van a Turno esetében, mivel minden otthoni edzőt kalibrálnak, és egy új algoritmust vezettek be, amely figyelembe veszi, hogy a felmelegedés mennyivel csökkenti az ellenállást, és fokozatosan kompenzálja annak mértékét.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146402453

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn