Elektromos kerékpár akkumulátor Bafang tongsheng akku ebike bosch

1 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
új

Szín:
fekete

Típus:
Elelktromos alkatrészek
Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó elektromos kerékpár Bafang rendszerhez Polly DP-9, Prémium minőségű Magyar gyártású akkumulátor, az ár tartalmazza a töltőt is.
Az ár egy cellára értendő, plusz egyéb anyagok, mivel több feszültség szintre készíthető, így kérem hívjon milyen akkumulátort szeretne.
A közkedvelt alap akkumulátor 48V 24,5Ah 1176Wh, akkupakk kód: 13S 7P . Alkalmas Bafang és tongsheng rendszerű, vagy bármilyen elektromos kerékpárhoz, robogóhoz, csónak és egyéb járműhöz, (40A BMS) teljesítményű fogyasztó ig.
Az akkupakk 65db Samsung INR18650-35E (3500mAh maximális terhelő áram 10A/cella) a parallel pakkokként 5db cellából, és 13db paralel pakk soroskötéssel építve. 40A-el terhelhető, az akkupakk vadonat új, és garantáltan eredeti cellából készült. Az építés során kizárólag kifogástalan, prémium minőségű anyagok kerültek felhasználásra, Magas minőségű BMS ( Battery system manager ) 40A es terhelhetősége . A hegesztő lemezelés ennek megfelelően 3-szoros biztonsági túlméretezéssel készült, tiszta nikkel lemezből, a terhelés ingadozásából adódó, hullámzó áramfelvétel okán. Ez az ingadozás káros túlmelegedést okozhat, mely károsodást okozhat az akkumulátorban. Az akkumulátor belső biztonsági olvadó betéttel van ellátva, a kisütő áramkőr 30A , míg a töltő áramkőr 7,5A-es biztosítékkal. Nem 1 dolláros Kinai akku cellákból készült, megbízható garantált minőség, csak kiváló minőségi anyagokkal gyártva !!!
Az akkumulátorok terén szerzett 30 éves tapasztalat, és li-ion technologiában 10 éves tapasztalat , valamint a villamos ipari technikusi képesítésem garantálja a prémium minőséget. A akkumulátorok a hatályban lévő Magyar és Európai létesítési és biztonsági szabványok alapján kerül gyártásra.
A termékhez 1-év teljes körű írásos garancia levelet mellékelek.
Átvétel személyesen vagy postával is lehetséges. Az ár tartalmazza a postaköltséget. Tel:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146798585

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn