Elektromágnes adapter bérlés munkagépre - 17-25 t kotrógépre

company_logo

80 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 12., 14:43
Üzleti
Bolt
Országos

Leírás

A munkagépre szerelhető hidraulikus elektromágnes a legjobb eszköz vastartalmú anyagok kiválogatására, egyéb törmeléktől való elválasztására.
Bérelhető, 17-25 tonnás kotrógépekre szerelhető.

A kétoldalt elhelyezkedő, cserélhető fogak segítségével a vegyes törmelék átgereblyézhető, megmozgatható. Így könnyebben ki lehet nyerni belőle a vastartalmú anyagot.

Jól használható bontási és újrahasznosítási munkák során, szemét- és roncstelepen, hulladékfeldolgozási folyamatokban (nem alkalmas viszont nehéz vasszerkezetek, pl. vasgerendák mozgatására építkezésen).

Rövid videó a mágnes működéséről:

Bérleti díj:
80.000 Ft + ÁFA / nap
400.000 Ft + ÁFA / hét
Kaució: 500.000 Ft

A hidraulikus elektromágnes adaptert csapszeges vagy Verachtert CW40 felfogatással szerelve adjuk. A bérleti díj nem tartalmazza a hidraulikus tömlőket, ezekről az ügyfélnek kell gondoskodnia.

Részletes infók:

Bérlésre minden esetben csak előzetes egyeztetést követően kerülhet sor. Kérjük, keresse kollégánkat, Gyarmati Nándort a telefonszámon!

A kotrógépre szerelhető mágnes bérlésére, átadás-átvételére nagytarcsai telephelyünkön van lehetőség, közvetlenül az M0 körgyűrű mellett (2142 Nagytarcsa, Szilas u. 7.).

**********************
Mivel az árak nagyon gyorsan változnak, jeleznünk kell, hogy a hirdetésben feltüntetett ár nettó ár, tájékoztató jellegű (2023. júniusában érvényes ár), ajánlattételnek nem minősül. Hívja kollégánkat, egyeztessen vele még ma!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 138986555

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás