Eladó egy új Asus rog strix Fusion 3000 gamer fejhallgató

19 900

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Fejhallgató

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladó egy Asus Rog Strix Fusion 3000 típusú gamer vezetéskes fejhallgató.
Az eszköz új, bontot csomagolású. Használva nem volt.

Gyártó: Asus
Modell: ROG Strix Fusion 300 (90YH00Z1) F300

Leírás:

A játékhoz optimalizált ROG Strix Fusion 300 7.1 headset magával ragadó hangot nyújt a játékhoz és a PC-ken kívül még a PS4 és Xbox One konzolokkal és a mobileszközökkel is kompatibilis.

Merülj el a játék világának tiszta és részletgazdag hangjaiban az exkluzív légzáró kamrakialakítással és az 50 mm-es Asus Essence hangsugárzókkal
Élvezd a plug and play virtuális 7.1 csatornás térhatású hangzást bármikor és bárhol a hozzáértő módon megtervezett hardverrel.
A ROG Hybrid fülpárnák remek zajszigetelők és még a maratoni játékmenetek során is kényelmes, hűvös érzetűek.

Újfajta hangélmény

A játékhoz optimalizált ROG Strix Fusion 300 headset exkluzív légzáró kamrás kialakítása és 50 mm-es Asus Essence hangsugárzói tiszta játékhangokat nyújtanak, mély basszusokkal. Vesd bele magad a részletgazdag hangok világába a 7.1 csatornás virtuális térhatású hangzással, bármerre jársz anélkül, hogy ehhez adapterekre vagy kiegészítő szoftverre volna szükséged. A Strix Fusion 300 könnyű és kényelmes, és a PC-k, Mac-ek és játékkonzolok széles választékával kompatibilis. Élvezd a tökéletesen magával ragadó játékhangot a Strix Fusion 300 hibátlan hangzásával!

Abszolút életszerű játékhangzás
Exkluzív, légzáró kialakítású kamra

A ROG hangmérnökei megnövelték a hangsugárzók körüli kamrákat, hogy életszerű hanggal segítsék az elmerülést a játékban. A Strix Fusion 300 különleges légzáró kialakítású kamrája gondoskodik arról, hogy a levegő ne szökhessen ki, amivel részletgazdagabb és tisztább hangzás érhető el.

Hihetetlenül mély basszusok
50 mm-es Asus Essence hangsugárzók

A Strix Fusion 300 extranagy, egyedi hangolású 50 mm-es hangsugárzói, amelyeknél a műanyag borítás helyett fémet használtunk a torzításmentes, tiszta hangok eléréséhez, különlegesen mély regiszterek visszaadására is képesek

7.1-es térhatású hang, elvitelre

A 7.1 csatornás virtuális térhatású hanghoz nincs szükség sem külön adapterre, sem szoftverekre, mindössze egyetlen gombot kell megnyomni a Strix Fusion 300-on!

Körültekintően megtervezett kényelem
Exkluzív ROG Hybrid fülpárnák*

A hagyományos bőr vagy szövet fülpárnáknál lehet, hogy vagy a kényelem, vagy a hangminőség tekintetében kompromisszumot kell kötni. A Strix Fusion 300 exkluzív, kompromisszummentes ROG Hybrid rendszerében egy protein alapú műbőr és egy textilhálós fülilleszték kombinációjával sikerült elérni, hogy a fülhallgató még a maratoni játékmenetek során is kényelmes maradjon és tökéletes hangminőséget nyújtson. A ROG Hybrid fülpárnák oválisak, mert ez a forma jobban illeszkedik az emberi fülhöz, mint a hagyományos kerek. Ez nem csak a zajszigetelést javítja, de kényelmesebb is.

Keresztplatformos kompatibilitás

A ROG Strix Fusion 300 egy USB 2.0 és egy 3,5 mm-es csatlakozóval* gondoskodik arról, hogy PC-kkel, Macekkel, játékkonzolokkal és mobileszközökkel is kompatibilis legyen.

Személyre szabható kényelem

A 100% protein-alapú műbőr és a ROG Hybrid fülpárnák egyaránt megtalálhatók a csomagban, így mindenki kiválaszthatja a számára legkellemesebbet és legkényelmesebbet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146393687

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn