Eladó Konica Minolta bizhub c220 nyomtató

100 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 5., 10:48

Leírás

Kivételes akció!

Eladó Konica Minolta bizhub c220 nyomtató, használt, de újszerű állapotú, nyomtatási kép is hibátlan.

Másolási műveletek Minőségi másolatok nyomtathatók nagy sebességgel. Bármilyen igényt kielégítő, élénk színes másolatok, fekete-fehér vagy bármilyen egyéb színt használó egyszínű másolatok készíthetők.

A számos Alkalmazásfunkció nagyban hozzájárul az ügyviteli költségek csökkentéséhez és a hatékonyság növeléséhez. Nyomtatási műveletek Számítógépről történő nyomtatási esetén számos beállítás végezhető el, mint például a papírformátum, a képminőség, a szín tónusa és az elrendezés. Biztonsági nyomtatás funkció használatával jelszóval védheti a fontos dokumentumok nyomtatását.

A nyomtató-illesztőprogram egyszerűen telepíthető a készülékhez tartozó CD-lemezről. Fiók műveletek Lehetővé teszik a készüléken szkennelt dokumentumok, a fogadott fax dokumentumok vagy a számítógéptől kapott adatok tárolását. Szükség esetén a tárolt adatok előhívhatók, továbbíthatók vagy kinyomtathatók. Beállíthatók személyes felhasználói fiók, egyes személyek számára, valamint a felhasználók egy csoportja számára elérhető nyilvános felhasználói fiókok.

Fax műveletek Nem csak az ezen a készüléken szkennelt, hanem a felhasználói fiókokban tárolt és a számítógépes adatokból származó dokumentumok is továbbíthatók faxon. Egyetlen fax elküldhető egyidejűleg több címre, egy fogadott fax pedig továbbítható. A fax funkciók használatához fel kell szerelnie az FK-502 opciós faxkészletet. Hálózati műveletek Hálózati kapcsolaton keresztül is végezhető nyomtatás. A készüléken szkennelt, valamint a felhasználói fiókokban tárolt adatok egyszerűen továbbíthatók a hálózaton keresztül. A kezelőpanelen megadva a címzettet, az adatok egy FTP-kiszolgálóra vagy egy másik hálózati számítógépre továbbíthatók, elküldhetők egy e-mail üzenethez csatolva, vagy egy fax küldhető az Interneten keresztül.

Szkennelési műveletek A papíralapú dokumentumok gyorsan átalakíthatók számítógépes adatokká. Az átalakított adatok egyszerűen továbbíthatók a hálózaton keresztül. Ezenfelül a készülék szkennerként is használható számos TWAIN-kompatibilis alkalmazásból. Különleges funkciók

A készülék különleges funkciói lehetőséget biztosítanak a hozzáféréshez az Internetes tartalmakhoz a készülék kezelőpaneljén (Webböngésző), egy szemléletes és egyszerűen áttekinthető kezelői felület alkalmazására (Image Panel), valamint kereshető szövegű PDF fájlok létrehozására (Kereshető PDF). Ezen funkciók használatához egy opciós UK-203 felújító készlet és az LK-101 v2, LK-102 vagy LK-105 i-Option kiegészítő készletek valamelyike szükséges. Az alkalmazásokhoz kapcsolódva lehetővé válik a My Panel és My Address használata. Ha szükséges, minden egyes felhasználó részére testreszabható a kezelőpanel és a címjegyzék. Ezen funkció használatával mindegyik felhasználó azonos módon testreszabott kezelőpanelt és címjegyzéket használhat mindegyik, az alkalmazásokhoz kapcsolódó többfunkciós nyomtatón. Ezen funkciók használatához az opciós UK-203 felújító készlet és megfelelő alkalmazások szükségesek

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147552707

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn