Egyedi hang handpan új kiegészítőkkel akár egyedi mintával is ütők is

255 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 9., 15:51
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Szín:
Egyéb

Típus:
Egyéb
Márka:
Egyéb

Leírás

Amennyiben megvásárolná Kérem hívjon telefonon - 302197946 - két simkártyán van, ha nem csöng ki a másikon telefonálok éppen, kérem hívjon újra később

Prémium minőségű rozsdamentes acél-titán ötvözetből készült nyelvdob kiegészítőivel, áron alul eladó.
Egy mobiltelefonnal készített felvétel messze nem képes visszaadni szépséges hangját, de az alábbi linken megtekinthető videofelvételen kísérletet tettem rá.



A handpan, magyarul hang hasonló, kézzel játszható kategóriájával már kezdőkön kívül a középhaladóknak, akár profi zenészek részére is kihívást és gazdag zenei élményt tud szerezni.
Gyönyörű hangzása és gyógyító hatása mellett, a handpanek népszerűségének alapvető oka, hogy úgy tervezték, hogy ne kelljen professzionális muzsikusnak lenni ahhoz, hogy örömet szerezzen rajta a játék. A hangolt pontok megszólaltatásának megtanulásával bárki zenei élményt képes adni előképzettség nélkül.

- hangok száma: 9
- hangolás: D-moll
- felület: festett, hőkezelt
- származás: India
- dob átmérő: 56cm (22zoll)
- súly: 4, 2kg

relaxáció*meditáció *kiegészítő terápia*stressz, fáradtság ellen*nyugtató hatás*agyműködés, vérkeringés javítása*izomlazítás

Relaxációs és gyógyhatása miatt széles körben használt, kiegészítő terápiaként, továbbá Meditáció és spirituális szertartások során is gyakran alkalmazzák. Különlegessége abban rejlik, hogy a hangélmény nem csak a halláson, hanem tapintható fizikai rezgéseken és frekvenciákon keresztül is kifejti hatását.

Bizonyított tény, hogy a hang alapú rezgések képesek csökkenteni a stresszt, a szorongást, a fáradtságot, elősegítve a hangulat javítást, ezáltal fizikai és szellemi szinten is támogatva egészségünk. Emellett javítja az agyműködést, nyugtató hatása van, fokozza a vérkeringést, csökkenti az izommerevséget és vérnyomást. Továbbá dobok által kibocsátott rezgések, összehangolják a bal és jobb agyféltekét, javítva ezzel az agyműködést.
A létrejövő hang az egész testre gyakorolt vibrációs ingereken keresztül fejti ki jótékony hatásait. Egy vizsgálat során fibromialgiában (krónikus izomrosti fájdalomban) szenvedő emberek tíz alkalmas, alacsony frekvenciájú, hangstimulációs kezelést kaptak. A kezelés hatására enyhültek a betegek fájdalmai, javult az alvási minőségük és többségük csökkenteni tudta a fájdalomcsillapító adagját is.

Személyes kipróbálható Gödöllőn, de szoktam járni Hajdúszoboszlón, Balatonkenesén is. Postázás futárszolgálattal utánvétellel megoldható. Megelégedési garanciát is vállalok, ha nem nyeri el tetszését eredeti állapotban visszaküldheti.

Csomag tartalma:
1x acél nyelvdob
1x pár ütő
1x zenei kiskönyv/kotta
1x párnázott utazótáska
1x számozott matrica szett
4x ujjbegyre húzható "ütőgyűrű

Hívjon bizalommal, 302197946

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141431953

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn