Dr. Marton István: Terheskönyv

500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Életmód, egészség

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

A londoni Dorling Kindersley Ltd. könyvkiadó 1985-ben jelentette meg Dr. Miriam Stoppard ismeretterjesztő könyvét, amely munkám alapjául szolgált. az angol orvosnő áttekinti a terhesség és a szülés tudnivalóit és hasznos tanácsokat ad az angol nyelvterület olvasóinak. Felvilágosításai a gyakorló orvos - és a két gyermeket szült asszony - tapasztalatain nyugszanak, de betekintést nyújtanak az angliai egészségügy rendszerébe is.
Könyvét öt nyelvre fordították le. Angol televíziós ismeretterjesztő filmsorozat készült belőle, amelynek egy részét a közeljövőben hazánkban is bemutatják. A doktornő népszerű női folyóiratok szakmai levelezését is vezeti, hasznos, korszerű tanácsai rendszeresen megjelennek a Vogue és a Cosmopolitan magazinok hasábjain.
A szülész szerző e könyvvel nem a szakma titkaiba szeretné beavatni a laikusokat, annál inkább a gyermekvállalás örömei mögött rejtőzködő, ismeretlen világban való eligazodást próbálja segíteni. Egyes gondolatai talán eltérnek a jelenleg általános hazai gyakorlattól, de nemzetközileg elfogadott tendenciát tükröznek, amely korunk erőszakkal teli, elidegenedett világában újra a családot, a társadalom alapvető egységét kívánja középpontba állítani.

Novotrade Kiadó, 1988, 179 oldal, m.:20cm, sz.:14,5cm, vtg.:1cm, ragasztott papírkötés, fényes, minőségi papírra nyomva. Fekete-fehér fotókkal, rajzokkal.

Hibátlan állapotú antikvár könyv.

Igény esetén postázom.

Kérem ne kérdezze, hogy megvan-e. Csak olyat hirdetek, ami eladó.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146708195

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn