Disc deck series design 707 cd lejátszó magnó deck rádió erősítő hi-fi

10 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 18., 21:40

Leírás

Disc deck series design 707 cd lejátszó magnó deck rádió erősítő hi-fi problémás eladó. Bekapcsoláskor a hangfalakban pattanó hang hallható. A hangerő állítás, rádió és phono aux bemenetek csak távirányítóról vezérelhetőek választhatóak ami nincs hozzá, alapon egy halk hangerőn szól ami cd lejátszó esetén hangosabb a magnók esetén halkabb de hallani lehet, hogy ez a készülék meglehetősen jól szól. A cd és magnók fedelét jelenleg le kell súlyozni mert cd lejátszáskor úgy nem surrog, a magnók pedig felnyílnak. A cd lejátszó a stop gombra nem reagál a magnó -k nál egy halk csiszoló hang megjelent és csak az egyik csatornára vesz fel. Kívül és a cd, kazetta fészkek és a belseje portalanítva tisztítva lett, belseje elég kulturált nak néz ki. A külalak a képen karcos kopottas de élőben nem olyan vészes.

Távirányítót keresek hozzá akinek van esetleg eladó az írjon vagy hívjon mert nekem tetszik ez a készülék és egy kis foglalkozás rendbetétel után lehet megtartanám...

rádió erősítő cd lejátszó kazettás magnó deck

A hirdetéseimben szereplő termékeket cserélném is egy darab hi-fi valamire pl. erősítő, hangfal vagy csere beszámítás érdekelhet cd, dvd, blu-ray, minidisc, vinyl lp bakelit hanglemez, magnó kazetta ra.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147170475

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn