Digitális kijelzős 180-500 Celsius között állítható forrasztópáka, új

8 999

Ft

Feladás dátuma:

ápr 24., 11:04
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
elektromos szerszám

Leírás

Digitális kijelzős, hőfokszabályzós 60 W-os forrasztópáka eladó. Új. 180 Celsius fok és 500 Celsius fok között fokozatmentesen állítható 1 fokonkénti beosztással. A beállított hőfok eléréséig folyamatosan mutatja az épp aktuális hőfokot, majd amikor elérte a beállított hőfokot, azon az értéken megáll.

Hőmérséklet kalibrálás funkció: amennyiben a digitálisan beállított hőmérséklet nem pontos, azaz a mért hőmérséklet eltér a beállított hőmérséklettől, lehetőség van a beállított hőmérséklet kalibrálására plusz vagy mínusz irányban, a menübe belépve, a plusz és mínusz kezelőgombokkal.

Jelszó beállítási lehetőség: jelszóval védhetjük a forrasztópákát a bekapcsolás ellen, illetéktelen felhasználást ezáltal ki lehet küszöbölni. A jelszó ismerete nélkül a jelszó beállítása után nem tudja más bekapcsolni a forrasztópákát. A jelszó alapbeállításként 000, ez átállítható a menübe belépve tetszőleges számkombinációra. Ez után a forrasztópáka csak a jelszóval kapcsol be.

Digitálisan állítható hőmérséklet: a digitálisan állítható hőmérséklet funkció lehetővé teszi a forrasztópáka hőmérsékletének precíz szabályozását, biztosítva, hogy az mindig a projekt számára optimális szinten legyen. 1 Celsius fokonként emelhető vagy csökkenthető a hőmérséklet 180 és 500 fok között.

A forrasztópáka tökéletes a javítási munkákhoz, így nélkülözhetetlen eszköze a barkácsolás szerelmeseinek és a szakembereknek egyaránt.

60 W teljesítmény: erőteljes 60 W-os teljesítményével a forrasztópáka könnyedén megbirkózik a legnehezebb forrasztási munkákkal is.

Rozsdamentes anyagból készült fémalkatrészek, soha nem rozsdásodik meg

Szilikon gumiból készült védőkupak a forrasztópáka tárolásához, nem kell megvárni, amíg a forrasztópáka lehűl a kikapcsolása után, hanem a szilikon gumi védőkupak ráhúzásával elpakolható a fiókba, nem fog megégetni semmit, nem fog megolvasztani semmit és a kezünket sem égeti meg.

Alvó mód: a készülék a hőfok beállítást követően ha eléri a beállított hőmérsékletet, alvó készenléti módba megy át, csak annyi fogyasztást produkál, amennyi a beállított hőfok fenntartásához szükséges, ezáltal energiatakarékos. Intelligens vezérlő chip felel a hőfok tartásáért.

Rendkívül gyors felfűtési idő: a bekapcsolástól számítva 0.5-1.5 percen belül dolgozhatunk a forrasztópákával (függően a beállított hőfoktól)

Teljesítménye: 60 W
Kerámia betétes fűtőelem PTC szabályzással
Csúszásmentes gumírozott fogórész a biztonságos munkavégzésért
Kis súly, könnyű vele dolgozni.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147311026

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn