DJI Robomaster Eladó

90 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 13., 14:17

Leírás

Újszerű állapotban.
Fedezd fel a robotika és programozás izgalmas világát a DJI Robomaster oktatórobottal, amely új dimenziókat nyit meg a tanulásban és a szórakozásban egyaránt! A DJI Robomaster tökéletes választás mindazoknak, akik szeretnék megragadni a modern technológia adta lehetőségeket, és játszva fejleszteni tudásukat.

Termék neve: DJI Robomaster

Termék leírása:

- Sérülésmentes: A DJI Robomaster strapabíró kialakítása biztosítja, hogy a kisebb ütközések és a mindennapos használat során is megőrizze makulátlan állapotát.

- Akkumulátor és Töltő Inkluzív: A csomag tartalmazza az akkumulátort és a töltőt, így nem kell aggódnod a kiegészítők külön beszerzése miatt. Egyszerűen töltsd fel és máris indulhat a móka!

- Haladó Programozás: A Robomaster nem csak egy egyszerű játék ez egy valódi oktatórobot, amely lehetővé teszi, hogy a programozás alapjaitól egészen a haladó szintig fejleszd tudásod.

- Könnyen Vezérelhető: A robot irányítása távvezérlővel, mobiltelefonnal vagy tablettel lehetséges, mind Android, mind iOS platformokon. Így bárhol és bármikor hozzáférhetsz a Robomaster izgalmas funkcióihoz.

- Akadályérzékelés: A beépített szenzorok révén a Robomaster képes érzékelni a környezetét, így elkerülheti az akadályokat és interaktívan reagál a világ változásaira.

- Hangra Reagálás: A Robomaster reagál a hangokra, így a parancsokat nem csak érintéssel, hanem szóbeli utasításokkal is adhatod.

- Fény- és Hangeffektek: A lenyűgöző vizuális és hanghatások még izgalmasabbá teszik a játszadozást, és segítenek az élményalapú tanulásban.

- Ajánlott 10 éves kortól: A Robomaster kiváló választás fiatal diákok számára, akik szeretnék elsajátítani a jövő technológiáit, miközben élvezik a játékot és a kreatív kihívásokat.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a DJI Robomaster segítségével felkészülj a jövőre, miközben játékosan tanulsz és fejlődsz! Rendeld meg most és lépj be a robotika világába a DJI Robomasterrel!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147036641

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn