Cupido mérgezett nyila, Marnia Robinson

2 200

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Egyéb

Borító:
Kartonált
Nyelv:
Magyar

Leírás

Eladásra kínálom olvasatlan ajándékozható állapotban Marnia Robinson: Cupido mérgezett nyila című kötetét. Kérésre küldök még fotót, infót, kérdésre szívesen válaszolok.

A személyes átvétel Vecsésen díjmentes. Közeli helyekre megegyezés szerint elvihetem. Vatera-n is megvehető, kedvező futárdíjjal, Biztonságos Vásárlás Program (B. V. P.) garanciával, regisztrált felhasználónak! Azonkívül Foxpost, Easybox, MPL csomagküldéssel, csomagolási díjjal(!), aktuális díjszabás szerint a vevő terhére, előre utalással, automatába vagy házhoz szállítással.

Cupido nyila az agy primitív részébe fúródik, jóval azelőtt, hogy észbe kaphatnánk. Esélyünk sincs! Máris kirobbanó érzelmek közepette beszippant a szerelem. Egy ideig kötődünk új társunkhoz, majd előbb-utóbb valószínűleg elegünk lesz, elfásulunk, vagy egyenesen ingerültté tesz annak a puszta jelenléte is, akiért nemrég még odavoltunk. Megpróbáljuk megváltoztatni a párunkat, online keresünk vigaszt, vagy új szerelem után nézünk. Az ősi bölcsek már rég felfedezték ezt a biológiai csapdát, és javaslatot is tettek rá, miként kerülhető el: ha "megfelelő módon" szeretkezünk, helyreállíthatjuk az egyensúlyt, és így természetesen a harmónia is helyreáll a kapcsolatunkban.

A Cupido mérgezett nyila a személyes tapasztalatokat, a neurológia legfrissebb felfedezéseit és a sokak által elfeledett ősi bölcsességeket izgalmas módon ötvözve szembemegy a divatos elképzelésekkel, és a szerelem, a szexualitás és a szex újszerű, üdítően gyakorlatias megközelítését kínálja.
"Őszintén mondom, hogy még sohasem olvastam ennél érthetőbb és részletesebb leírást az agyunk jutalmazó áramköréről. Ha ehhez hozzávesszük a Cupido mérgezett nyila kísérleti, gyakorlati és spirituális dimenzióit, már lehetetlen úgy letenni ezt a könyvet, hogy ne érezzük korszakalkotó felfedezésnek. Marnia Robinson rátapintott valamire az emberi kapcsolatok és szexuális viselkedés terén." - Dr. Russel Razzaque, londoni pszichiáter

Kiadó: Gemini Kiadó
Kiadás éve: 2019
Kötés típusa: kartonált
Oldalszám: 462
Nyelv: magyar
ISBN: 9789634700975
Polckód: 2-1244-B0BNS
Méret [mm]: 147 × 198 x 39
Műfaj: önfejlesztő, szexológia, spirituális

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146351965

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn