Claire duo műrattan kerti fotel (országos szállítás)

69 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Anyag:
Műanyag

Állapot:
Új

Szín:
Egyéb
Típus:
Egyéb

Leírás

Termékleírás

Cikkszám: KB004897

Termékjellemzők

Keter Claire műanyag kerti rattan hatású fotel. Nagyon kényelmes kerti fotel, melynél a kényelmet a fotelhez tartozó párnák adják. Remekül illeszkedik bármely teraszra, vagy erkélyre, esetleg az udvarok hátsó kertjébe is.
A Claire duo műrattan kerti fotel kellemessé teszi a kertben vagy a teraszon töltött nyári napokat. Ez a bútor színt visz a minden napjaidba kellemes megjelenésével. Könnyen összeszerelhető és tisztán tartható. Ellenáll az időjárás viszonytagságainak. Bár a mesterséges rattan hasonlít a természetes rattanra, azonban annál sokkal tartósabb. Általában rugalmasabb és masszívabb. A mesterséges rattan kerti bútorok kiválóan megállják a helyüket a kedvezőtlen időjárási viszonyok ellen., illetve az UV sugárzásnak.


időjárásálló nulla karbantartás
könnyű tisztítás UV védelem



A kerti bútor méretei:

A grafit színű rattan kerti kanapé 65 x 63 x 74 cm-es. Ez egy kiváló minőségű termék, amely a legjobb minőségű fröccsöntött műanyagból készült.

Előnyei:

A grafit színben kapható kerti kanapé könnyű, egyben tartós vázszerkezettel büszkélkedik. Mindennek tetejében roppantul könnyen tisztítható minden egyes eleme, így pillanatok alatt makulátlanná varázsolható az összkép.
A bútor erős és tartós műanyagból készült. Az erős, tartós kialakítás nagyfokú megbízhatóságot jelent a gyakorlatban és azt, hogy a bútordarabok kivétel nélkül hosszú élettartamot biztosítanak, az örömteli, nyári napokat fűszerező használaton kívül. Ezek az előnyök mellett könnyen mozgatható így bárhova áthelyezheted egyszerűen. Össze szerelése nem igényel szakmai tudást.



Tisztítása

A bútor nem igényel különleges karbantartást. Elég, ha vízzel tisztítjuk. Gyengébb tisztítószerek használata nem okoz problémát. A párnákat is könnyedén tisztán tarthatod benne.



Kinek ajánljuk

A Claire duo műrattan kerti fotelt azoknak ajánljuk, akik szeretik a modern, letisztult kültéri bútorokat, és szeretnék kényelmesen eltölteni az időt a kertjükben vagy a teraszukon. A bútor tartós és időtálló anyagokból készült, és a 12 hónapos garancia biztosítja a vásárlók elégedettségét és bizalmát. Megfelelő lehet benti terekben is, akár medence mellett is víztűrő anyagának köszönhetően.

Alkalmas még éttermekbe, hotelekbe is egyaránt, strapabíróságának és minden helyszínhez illő kialakítása miatt.
A Claire duo műrattan kerti fotel méretei
Kanapé méretei
Hosszúság 74 cm
Mélység 65 cm
Szélesség 63 cm

Garancia idő: 12 hónap

Bővebb tájékoztatás: vagy tel.:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147105103

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn