Claire Kenneth Panoptikum

200

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Romantikus

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Van még rengeteg könyv, újság; érdeklődj!

Foxpost , MPL vevőterhére!
MPL csak nagy összegű rendelés estén!

A Panoptikum a világhírű amerikai-magyar írónő legújabb regénye, melyet örömmel nyújtunk át olvasóinknak. Ez a 14. Kenneth-könyv, mindegyik bestseller, a közönség mindig lázas izgalommal várja és a megjelenés első napjaiban szétkapkodja.
A Panoptikum izgalmas, frappáns fordulatokkal, csodálatos lélekrajzzal megírt alkotás. Színhelye: New York, Santa Monika és néhány fejezetében Budapest. A regény hősnője, Judith, gazdag és szép fiatal lány, aki elmenekül rózsadombi otthonából és Amerikába kerül. Leánya Adrienne, már New Yorkban születik, ő a második főszereplő. Végül a 18 éves Melissa, a harmadik generáció. A férfiak, akik a szerelmet és a tragédiákat jelentik, Jeff, a Park Avenue-i orvos, Patrick, a fiatal egyetemi tanár, Erik, a divattervező, Roy, a festőművész és Teddy, az egyetemi hallgató.
Judith régi udvarlói, akik az 56-os forradalom után emigráltak, őszinte képet mutatnak azokról, akiknek nem sikerült boldogulni Amerikában. Iván, a huszártiszt, Félix, a báró és Zoltán, a bonviván.
A nagy szerelmeket és a súlyos csalódásokat megrázó realitással ábrázolja az írónő.
A Panoptikum után következő rövid történetek az amerikai életbe, a felső tízezer világába adnak izgalmas és páratlanul érdekes bepillantást.
A kötet az olvasóknak élmény, mint minden eddigi Claire Kenneth-regény, amiért a világban szétszórt magyarság rajongva szereti minden idők egyik legsikeresebb írónőjét. Claire Kenneth angol neve mögött izzóan magyar szív dobog.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145653442

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn