Candy RPE H9A2TRE-S Új Hőszivattyús Szárító,A++,9kg,WiFi(190e.helyett

159 900

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Szín:
Fehér

Márka:
CANDY
Típus:
szárítógép

Leírás

Candy RPE H9A2TRE-S Hőszivattyús Szárítógép, 9kg, 15+1 program, WiFi, A++ energiaosztály, Fehér

Candy RPE H9A2TRE-S Szárítógép

A Candy Rapidó a valaha volt leggyorsabb és legkényelmesebb szárítógép, amely a mindennapos szárítást egyszerűvé, és olyan okossá teszi, mint még soha. A legteljesebb 7 gyors szárítóciklussal rendelkezik, kevesebb mint 90 perc alatt.

Kényelem

A Candy Rapid'O úgy lett kialakítva, hogy minimalizálja a be- és kipakoláshoz szükséges erőfeszítéseket a piacon található nagyobb és magasabb betöltő nyílásnak és a forradalmi Touch Console felületnek köszönhetően.

Több Mint 20 Extra Program

A hOn applikáció segítségével okostelefonjával kapcsolódhat a szárítógéphez, és használhatja a Smart Touch kínálta lehetőségeket. Több mint 20 további szárítási ciklust tölthet le és indíthat el.

EASY CASE

Az ajtóba helyezett tartály egyedülálló ergonomikus alakjának, az új fogantyúnak és a praktikus kiöntőnek köszönhetően rendkívül könnyű és kényelmes a kondenz vizet kiüríteni. Az Easy Case tartály lehetővé teszi a víz újrafelhasználását is, például vasalásához.

Nincsenek Határok

Lehetővé teszi a szárító és a mosógép vagy egyéb készülékek egyidejű használatát, az áramkör túlterhelésének veszélye nélkül.

ITT A Megtakarítás Ideje

A Candy törődik a környezettel is - energiapazarlás nélkül és ruháinak optimális védelme mellett akár egy kis ruhadarabot is száríthat, 1 kg-tól a maximális töltetig. A Candy a tökéletes megoldást találta ki Önnek: akár 70% -os energiamegtakarítást, és persze idő- és pénzmegtakarítást tesz lehetővé speciális súlyérzékelővel, amely a kívánt szárazsági fok elérésekor automatikusan leállítja a ciklust.

Ön Helyett Is Emlékszik

Nem kell emlékeznie a kedvenc ciklusára: mentse el magának az Új Kedvenc (New Favorite) funkcióval. A megfelelő program a következő szárításkor is elérhető lesz.

Gyorsprogramok

A Candy a gyorsprogramok teljes sorozatát kínálja, 30 és 90 perc között, a mindennapi szárítási igények kielégítésére. Sokoldalú, gyors és megbízható szárítógép a legjobb megoldás az idő és az energia leghatékonyabb kihasználására.

Válassza Ki A Legmegfelelőbb Időpontot A Ruhák Szárítására.

Az új Candy szárítógép egyszerűbbé teszi a napjait ennek érdekében a szárítási ciklusokat az Ön preferenciáitól függően, akár 24 óráig késleltetheti. Ezzel a beállítással akár éjszaka is elindíthatja a ciklust, előnyben részesítve az éjszakai áramot és ezáltal az alacsonyabb fogyasztást, vagy például akkorra időzítheti, amíg Ön a munkahelyén van, hogy az összes ruhadarabja megszáradjon, mire hazaér.

Gyerekjáték A Vasalás

Csökkentse a vasalási időt akár a felére a Super Easy Iron funkciónak köszönhetően. Az intelligens rendszer érzékeli a megfelelő nedvességszintet, és a speciális váltakozó dobmozgás csökkenti a gyűrődéseket és a ruhák összegabalyodását.

Csinálja Okosabban

A WiFi-csatlakozás és a hOn alkalmazás sokféle intelligens funkciót kínál, mint például a távvezérlés, szárítási tippek, statisztikák és hibaellenőrzések.

Beszéljen A Szárítógépéhez

Hogyan szárítsa a kedvenc farmerét? Kérdezze meg a szárítógépet - okostelefonja vagy digitális asszisztense és a Candy applikáció segítségével beszélhet a készülékéhez, és az válaszolni is fog.

Jó Kezekben A Gyapjú

Új szárítógépe tudja kezelni a gyapjúból készült ruhadarabokat is, hőmérséklet-szabályozással és speciális dobmozgással. Ez azt jelenti, hogy nem kell tartania a legkényesebb tárgyainak megrongálódásától: egyszerűen állítsa be a Woolmark által jóváhagyott gyapjúprogramot, és a szárító megakadályozza a bolyhosodást azáltal, hogy korlátozza a ruhák közötti súrlódást és gondosan szabályozza a hőmérsékletet.

Garancia:1-év

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146012481

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn