Blackmagic Production kamera 4K

235 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 29., 18:29

Tulajdonságok

Optikai zoom:
10x - 20x

Állapot:
használt

Típus:
Ultra HD 4K

Márka:
Egyéb

Szín:
Ezüstös/szürke

Leírás

Blackmagic Production kamera 4K eladó.

A világ leghordozhatóbb 4K digitális filmkamerája

Készítsen Ultra HD TV vagy 4K játékfilmeket az új Blackmagic Production Camera 4K-val, amely tartalmaz egy nagy Super 35 méretű szenzort precíziós EF bajonettzáras optikával kombinált globális zárral, magas minőségű vizuálisan veszteségmentesen tömörített Cinemadng RAW és Apple Prores 422 (HQ) fájlrögzítéssel a komplett öntartalmazó megoldáshoz. A beépített érintőképernyő lehetővé teszi a megfigyelést, a beállítások megváltoztatását, és a metaadatok közvetlen bevitelét.

Hasznosítsa a 4K felbontás erejét a munkájában

A legújabb high end televíziók és videoprojektorok támogatják az Ultra HD-t, ami az 1080 HD felbontás négyszerese. A Blackmagic Production Camera 4K vizuálisan veszteségmentesen tömörített Cinemadng RAW és Apple Prores 422 (HQ) fájlokat hoz létre, amelyek tökéletesek szerkesztéshez, és azoknak a szoftvereszközöknek az osztályozásához, amelyekkel már rendelkezik. Most elkészítheti a leglenyűgözőbb nagy felbontású zenei videókat, epizodikus televíziós produkciókat, televíziós reklámokat, sportműsorokat, dokumentumfilmeket, interjúkat, és játékfilmeket. A Blackmagic Production Camera 4K rendelkezik egy egyedülálló 6G-SDI kimenettel az elképesztő Ultra HD élő produkcióhoz.

Kompakt szilárd fém dizájn

A Blackmagic Production Camera 4K precíziósan van megtervezve a minőséghez elképesztően kis méretben. A gyönyörűen kidolgozott dizájn mellett rendelkezik megmunkált alumíniumházzal, EF bajonettzárral a cserélhető objektívekhez, nagy felbontású 4K Super 35 méretű szenzorral, globális zárral, vizuálisan veszteségmentesen tömörített Cinemadng RAW és Apple Prores 422 (HQ) fájlformátumokkal. Beépített tömörítetlen hangrögzítéssel professzionális hangot rögzíthet egyenesen a Prores fájlokba és teljesen megszüntetheti az utómunka közbeni elkülönített hangszinkronizálást.

Nagy Super 35 szenzor

Egy nagy Super 35 méretű érzékelővel a már meglévő objektívjei kapcsán már ismerős keretezést és viselkedést kap. A szenzor globális zárral rendelkezik, így ön tökéletes pásztázást kap minimális levágási faktorral, valamint gyönyörű nagy látószögű képeket a nagy látószögű objektívjeivel. Amennyiben HD-ben dolgozik, élvezni fogja, hogy felbontási veszteség nélkül keretezhet újra és zoomolhat a képekbe, és amikor 4K-ról leskáláz HD-re, rendkívül sima és tiszta képeket kap.

EF kompatibilis bajonettzár - Támogatja a világ legjobb objektívjeit

Az EF kompatibilis bajonettzárral magas minőségű optikák közül választhat, amelyeket a nagy Super 35 méretű szenzor előnyeinek a kihasználására terveztek minimális levágással. Használja a világ legelképesztőbb optikáit a vezető objektívgyártóktól, mint amilyen a Canon, a Zeiss, és mások, teljesen elektronikus vezérléssel. Az EF kompatibilis bajonettzár azt jelenti, hogy ön nincs egy specifikus objektívhez kötve, így megvan a szabadsága, hogy professzionális mozis objektíveket használjon sínekkel, fókuszkövetéssel, és más professzionális tartozékkal.

Rögzítsen 4K Prores-t közvetlenül egy kivehető SSD-re!

Szilárd alumíniumból megmunkálva az erősségért, és a szépségért

A Blackmagic Production Camera 4K-t a hordozhatóságot, és a tartósságot szem előtt tartva tervezték. Szabványos csatlakozásokkal, és belső akkumulátorral a gyönyörűen megmunkált alumíniumházban, ön biztos lehet abban, hogy a Blackmagic Production Camera 4K könnyedén kezeli a helyszíni munka nyűgjeit! A nagy felbontású LCD kijelző olyan beállításokat mutat, mint a zársebesség, a színhőmérséklet, a rekesz, és az időkód, könnyen leolvasható állapotcsíkon.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147433276

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn