Bestway Flowclear Aquatronix automata medence robotporszívó (58482)

80 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 2., 11:32
Ingyenes szállítás

Tulajdonságok

Teljesítmény:
1000 W alatt

Állapot:
Újszerű

Szín:
Többszínű

Márka:
Egyéb

Típus:
Takarítógép

Leírás

Újszerű, 1 szezont (pár alkalmat) használt önjáró medence robotporszívó medencefelszámolás miatt eladó. Doboza is megvan.
A Bestway Flowclear Aquatronix automata medenceporszívó, autonóm önjáró medencetisztító robot (58482) egy igazán jó választás, mellyel gyerekjáték medencéjének tisztítása, karbantartása. Csak kapcsolja be, helyezze a vízbe, és a robot máris dolgozik Ön helyett.
Az Aquatronix a Bestway 58482 medencetisztító robotja, amely magától elvégzi a piszkos munkát, így a medence tiszta marad.
A Bestway 58482 medence robotporszívó vezeték nélküli kialakításának köszönhetően akadálytalan mozgásra képes és bármilyen lapos fenekű medencével kompatibilis.
Működtetése egyszerűbb már nem is lehetne, egyetlen bekapcsológombja van, megnyomásával már indulhat is a takarítás. A Bestway 58482 Aquatronix a beépített szenzorok révén azonnal megkezdi a takarítómunkát, amint a vízbe merül. Vízen kívülre kerülve pedig leáll, így a motorja is tovább bírja.
A rögzítőkapcsok egyszerűbbé teszik az eszköz karbantartását és tisztítását, csak nyissa ki a tartályt és távolítsa el az összegyűlt koszt a rozsdamentes acélból készült szűrőből. A Bestway 58482 automatikus robotporszívó tartálya akár 4,5 liternyi szennyeződést is be tud gyűjteni, mielőtt üríteni kellene azt! Az irányító fúvókának köszönhetően akár 2700 liter/óra tempóban távolítható el a szennyeződés és törmelék a vízből.
Az állítható keréktengely és a levehető ütközők pedig lehetővé teszik, hogy a medence típusához és méretéhez igazítsa a robotot.
Az Aquatronix ezenfelül rendelkezik egy kényelmes és praktikus fogantyúval, valamint az éjszakai használathoz egy LED visszajelző lámpával is. Továbbá jár hozzá egy kiemelő készlet, mely segítségével anélkül is kivehető a robot a vízből, hogy bele kellene mennie a medencébe.

Jellemzők:
~ A teljes és akadálytalan mozgástartomány érdekében vezetékmentes kialakítás, így vége az összegabalyodott kábelek korának!
~ Egyszerű kezelhetőség: automatizált tisztítás a bekapcsoló gomb egyszerű megnyomására.
~ A beépített vízérzékelő önműködően bekapcsolja a tisztítókészüléket, amint teljesen ellepte a víz, elégtelen vízszint esetén, vagy vízből való eltávolítást követően pedig kikapcsolja azt a motor megóvása érdekében.
~ Az állítható keréktengely segítségével a medence egész alját képes bebarangolni.
~ A szabadalmaztatott irányított vízsugaras rendszer hatékony tisztítást garantál, miközben a robot irányt vált falak, vagy akadályok észlelésekor.
~ Leeresztő/kiemelő készlet a robot könnyű megtalálásához és kiemeléséhez.
~ A hosszú élettartamú, egyszerűen tisztítható rozsdamentes acél szűrő képes akár 4,5 l hulladék és szennyeződés befogadására.
~ Az opcionálisan felhelyezhető ütközők segítségévek nem tesz kárt a medence falában, vagy a gyermekek lábában.
~ Felpattintható keféknek köszönhetően még alaposabb takarítást végez.
~ Beépített újratölthető (feltöltési idő: 5-6 óra) és hosszú élettartamú, tartós lítium akkumulátorral rendelkezik, mely páratlan, 90 perces üzemidőt biztosít.
~ Lapos fenekű medencékhez ajánlott:
~ ~ kerek medencékhez, akár 7,32 m átmérő vagy 45 m2 alapterületig,
~ ~ négyszögletes medencékhez, akár 9,56 m hosszúság vagy 43 m2 alapterületig.
~ Hordozófogantyúja segítségével könnyen és kényelmesen szállítható.
~ Súlya: 6,5 kg

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147490393

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn