Baseus T3 bluetooth okos elvesztésgátló eszköz (fekete) Zlfdqt3-01

3 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Anyag:
Műanyag

Állapot:
új

Szín:
Egyéb
Márka:
Egyéb

Leírás

Új, dobozában.

Leírás:
Csak kattintson egy gombra, hogy könnyen megtalálja elveszett kulcsait. A készüléket precíz működés jellemzi akár 80 méteres hatótávolságban. A 80 dB-es hangerővel szinte bárhol könnyedén hallhatja a T3 hangját, és az erős akkumulátor akár 3 hónapig is kitart egyetlen töltéssel. Android telefon használatával a trackert akár 4 elemmel, iOS rendszerrel pedig akár 6-tal párosíthatod! A lokátor segítségével valós időben követheti nyomon a legfontosabb tárgyak elhelyezkedését. Mindössze annyit kell tennie, hogy társítania kell a készüléket egy speciális alkalmazással a telefonon. Ennek a ténynek köszönhetően nem veszít el értékes dolgokat, vagy sokkal gyorsabban megtalálja őket, mint nyomkövető nélkül. A lokátornak köszönhetően sokkal könnyebbé teheti mindennapjait. Segítségével gyorsabban megtalálja autókulcsát vagy táskáját. A készülék értékes tárgyakra, például bőröndre, laptoptáskára vagy fényképezőgépre is rögzíthető, hogy ne lopja el senki. Az is jó ötlet, ha a helymeghatározót kedvence pórázához rögzíti, így szükség esetén meg tudja találni a helyüket.

Ha túl nagy a távolság a helymeghatározó és a telefon között, és a stabil kapcsolat a készülékek között már nem lehetséges, kétirányú riasztás és időzített értesítések emlékeztetnek arra, hogy ellenőrizze, hogy az ingatlan ugyanazon a helyen van-e, ahol elhagyta. Az okostelefon helyének meghatározásához kattintson duplán a helymeghatározás gombra. Az akció hatótávolsága beltéren kb. 10-30m, míg szabadban akár 80m is lehet. A telefon és a lokátor közötti kapcsolat megszakadása esetén a funkció segítségével ellenőrizheti az utolsó ismert helyet. Ennek köszönhetően sokkal gyorsabban visszaszerezheti elveszett tárgyait - csak vissza kell mennie arra a helyre, ahol a kapcsolat megszakadt, és ott kell keresnie! A Baseus lokátor használatával nincs szükség az elemek folyamatos cseréjére. Csak csatlakoztatni kell, hogy egy órán keresztül tölthessük. Ennyi idő után az akkumulátor akár 3 hónapig is üzemképes lesz! A készletben talál megfelelő kábelt.

A vezeték nélküli modult teljesen frissítették az 5.0 technológiával, ami lehetővé teszi az erős GPS-jel vételét és a pontos helymeghatározást, így élvezheti a lokátorhoz rögzített elveszett tárgyak gyors megtalálását. A 80 dB-es hangjelzésnek köszönhetően még gyorsabban megtalálja az elveszett tárgyakat. Ezenkívül városi körülmények között sokkal könnyebb megtalálni a lokátort - például zsúfolt és zajos bevásárlóközpontokban. Háromféle hangjelzés áll rendelkezésre: normál, elektronikus és tiszta. Egy speciális alkalmazáson keresztül választhat. Az alkalmazásban speciális zónákat és időszakokat is beállíthat, amikor a lokátor nem ad ki hangjelzést, hogy ne zavarjon. Lehetőség van a készülék akkumulátorának állapotának figyelésére is, így mindig tudni fogja, mikor kell újratölteni. A funkciók eléréséhez egyszerűen nyissa meg a Google Play / Apple Store-t, majd keresse meg és telepítse a Baseus Smart alkalmazást. A lokátor könnyű, kicsi és kényelmesen hordozható. Nem foglal túl sok helyet könnyedén elfér a zsebében is. Ezenkívül a mellékelt vezeték lehetővé teszi, hogy kényelmesen rögzítse a készüléket egy választott tárgyhoz.

Jellemzők:
Anyaga: polikarbonát és ABS műanyag
Bemenet: 5V/1A
Teljesítmény: 12uW
Zaj: ~ 80 dB
Akkumulátor kapacitása: 80 mAh
Működési idő: 3 hónap (napi 15-szöri használat esetén)
Csatlakozási mód: Bluetooth / Vezeték nélküli 5.0
Működési távolság: 10-80m (helytől függően)
Töltési idő: 1 óra
Súly: 5g
Méretek: 39,9 x 13,2 mm
Kompatibilitás: Android 9.0 (minimum) és iOS. Nem kompatibilis az Emui9.0.1 (vagy korábbi verziókkal)

Szállítási módok:
1. Személyes átvétel Gödön, az általam megadott címen
2. Jófogás szállítás (GLS vagy Foxpost utánvétes) a vevő költségére igényelhető a zöld Szállítással kérem gombbal

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146220572

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn