Barista mérleg, kávémérleg

7 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Hozza ki a legtöbbet kávéjából ezzel a digitális kávémérleggel. A minden sarkon található rendkívül érzékeny nyomásérzékelőkkel és mikroprocesszorokkal 0,1 g-tól 3000 g-ig mérhet 0,1 g-os pontossággal - nagyszerű módja annak, hogy élvezze a kávéfőzési folyamatot
Élvezze az igazán egyedi kávéfőzési élményt ultravékony kialakításával és LED-kijelzőjével az adatok kényelmes leolvasásához, valamint a rendkívül érzékeny érintésvezérlőkkel az egyszerű kezelés érdekében.
Csökkentse környezetterhelését a kávémérleggel. Beépített újratölthető lítium akkumulátorral és USB típusú C töltőkábellel érkezik, így nincs szükség drága vagy pazarló akkumulátorokra.
Nyugodtan válthat 3 különböző eszköztípus között. A digitális kávémérleggel egyszerűen, néhány kattintással konvertálhat g, oz és ml mérések között.
Ez a prémium minőségű vízálló felület akár 135°C-os hőmérsékletet is képes ellenállni, így soha nem kell attól tartanod, hogy annyira felmelegszik, hogy károkat okozzon. A karcsú és elegáns matt textúra gondoskodik arról, hogy a panelek tiszták és jó megjelenésűek maradjanak az elkövetkező években.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145865793

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn