Barbie The Movie: Barbie Baba Rózsaszín Kockás Szoknyában - Mattel

34 990

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Rendeld meg most a Gyerekzsibi webáruházából:

Termékleírás:



Üdvözlet Barbie-földről! Ez a Barbie baba időtlen sziluettet vág egy édes ruhában, amelyet a Barbie The Movie egyik karakterének ikonikus kinézetéről mintáztak. Rózsaszín gingham ruhájával, százszorszép nyakláncával és pasztell pumpáival készen áll arra, hogy a valaha volt legjobb napot töltse Barbie-földön! Margot Robbie-t Barbie-ként ábrázolva ez a baba nagyszerű ajándék rajongóknak és gyűjtőknek egyaránt. A baba nem állhat egyedül. A színek és a díszítések eltérőek lehetnek.



Vidd haza a Barbie The Movie egy részét ezzel a gyűjtői Barbie babával! Rózsaszín kockás ruhát visel, és minden idők legjobb napjára készül Barbie-földön. A Barbie baba egy vintage ihletésű rózsaszín és fehér kockás ruhát modellez, hozzáillő övvel és bő, redős szoknyával.



Hosszú, szőke haja félig fel van tűzve, rózsaszín szalaggal díszítve, így tökéletesen mutatja százszorszép fülbevalóját. Úgy néz ki, mint a film Barbie-ja a százszorszép lánc nyakláncával! Egy aranyos rózsaszín karkötő és szívvel díszített rózsaszín cipők teszik teljessé megjelenését. Ez a hordozható baba gyűjthető Barbie The Movie csomagolásban kapható.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146515831

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn