Babybjörn ONE Cotton kenguru schwarz

39 900

Ft

Kategória:

Feladás dátuma:

máj 4., 11:05
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
számlával

Méret:
max 15 kg

Típus:
Kenguru

Leírás

A terméket telefonos, vagy e-mail-es egyeztetés után meglehet tekinteni üzletünkben.

csomagolás nélküli, ellenőrzött termék

Biztonság és kényelem
A rugalmas és szuperkönnyű One babahordozó születéstől egészen 15 kilogrammos súlyig elkíséri a gyermekeket. A négy kényelmes hordozási lehetőségnek köszönhetően a babahordozó együtt növekszik a gyermekkel. A két mellhelyzetben az újszülöttek érzik szüleik közelségét.

Az integrált csecsemőbetét és a kiegészítő lábhurkok stabil testtartást biztosítanak a fejlődést elősegítő csípőbarát terpesz-guggoló helyzetben. Ha a mini hízik, az üléspozíció egy kicsit alacsonyabbra van állítva.

Előre tekintve a gyermekek öt hónapos koruktól a hordozóról tekintenek a világra. Egy évtől a modell hátizsákként is használható. A széles ülésszerkezetnek köszönhetően a kisgyermekek szabadon mozgathatják karjaikat és lábukat. Amikor a kicsik elalszanak, az összecsukható fejtámla stabilizálja a nyakat.

Rögzítés

A One babahordozó összes pántja puha párnázott és állítható. Nem csak tökéletesen alkalmazkodik anya vagy apuka termetéhez, hanem egyenletes súlyelosztást is biztosít. A széles öv rögzíti az utódokat, és leveszi a terhet a szülők hátáról. A vállpántok és az oldalsó pántok egy csattal villámgyorsan állíthatók, és már indulhat is.

Különleges jellemzők:

A Babybjörn One legújabb verziója további funkciókkal és új dizájnnal nyűgöz le: A babahordozó most még jobban alkalmazkodik, és puhább, biztonságosabb érzést ad gyermekének. Ön is profitál majd az innovációból: a kevesebb anyagnak köszönhetően jobban érzi babáját, és gondoskodhat arról, hogy természetes testtartást vegyen fel.

A fejtámla magasabban van, mint korábban. Az újszülöttek és az idősebb gyermekek több védelmet és támogatást kapnak. A fokozatmentes beállításnak köszönhetően a heveder szélessége optimálisan illeszthető gyermekéhez - a lehető legnagyobb ülés szélesebb, mint korábban.

Anyag:
Főanyag: 60% pamut, 40% poliészter
Bélés: 100% pamut
Deréköv bélés: 100% poliészter Bélés:
100% poliészter

Ajánlott életkor : születéstől (min. 3,5 kg/53 cm) kb. 3 éves korig (max. 15 kg/100 cm)
Terhelhetőség : 15 kg-ig
Hordozási módok: mellkasi hordás (2 magasság), háton hordás, hordás elöl (min. 5 hónap, max. 12 kg) előre fordítva
Zárás : állítható övrendszer, széles öv csattal, előre kialakított vállpántok csatokkal, oldalsó hevederek biztonsági csatokkal
Súly : 1,4 kg
Felszereltség : integrált újszülött betét, lábhurkok, párnázott vállpántok, párnázott és állítható deréköv, állítható fejtámla
Anyaga : tartós textil, a bélés tiszta pamutból

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147534473

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn