Assassins Creed PC játékok

1 500

Ft

Feladás dátuma:

máj 10., 22:29
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Játék

Leírás

Eladóak a képeken látható Assassins Creed PC játékszoftverek:

Assassins Creed Unity Special edition - 4500 Ft

Leírás:
Az Assassins Creed-sorozat legújabb epizódjában a francia forradalom időszakában, a nagy eseményeknek otthont adó korabeli Párizsban kalandozhatunk, ahol Arno Victor Dorian oldalán egy újabb szegletét ismerhetjük meg az Asszaszinok és a Templomosok évszázadok óta tartó háborújának. Az Assassins Creed Unity a játékmenet tekintetében szinte mit sem változott a korábbi részekhez képest, így ismét egy óriási játéktér maga a francia főváros, méghozzá olyan nevezetességekkel, mint a Notre-Dame vár minket a rengeteg intenzív harc, a sok-sok lopakodás, valamint a rendkívül izgalmas és fordulatos történet mellett, méghozzá számtalan szabadon választható feladat társaságában.

Az új korszaknak köszönhetően nemcsak a történet, hanem a karakterek hada is teljes egészében kicserélődött, ám az Orgyilkosok Krédójának oldalán ismét korabeli híres személyek segítenek minket abban, hogy bármilyen küldetést is vállalunk, azt sikeresen kivitelezhessük. Főhősünket egyébiránt a sorozat történetében először nemcsak a mesterséges intelligencia által irányított segédek, hanem a négyszemélyes kooperatív módnak köszönhetően más játékosok is segíthetik, így akár barátaink oldalán is belecsaphatunk az izgalmas kalandokba, illetve a szó szerint elképesztő méretű játéktér felfedezésébe.

Assassins Creed liberation HD - 1500 Ft

Leírás:
1765 - t írunk. Amíg északon az amerikai forradalomhoz vezető események zajlanak, délen a spanyol erők a Louisiana feletti hatalom átvételére készülnek. Számolniuk kell azonban Avelinevel, az Assassinnel, aki minden fegyverét és képességét latba veti, hogy megszerezze népe és országa számára a szabadságot. Legyen szó az ellenség csendes eliminációjáról lassú, de halálos mozdulatok által, vagy az ellenség gyilkos csapdákba való csalásáról, Aveline halálos félelmet ültet mindenki szívébe, aki szembe kerül vele. Aveline, az Assassin egy felejthetetlen útra téved, ami elvezeti őt New Orleans népes utcáira a rémisztő voodoo mocsarakon és maja romokon keresztül. Aveline kulcsfontosságú szerepet játszik az új nemzet születésében, amikor nem csak a saját, de a polgártársai szabadságáért is harcba száll.
Aveline - a francia/afrikai gyökerekkel rendelkező Assassin - bőrébe bújva kell használnod a képességeid, ösztöneid, felszerelésed (machete, pisztolyok, és mérgezett nyilak), hogy felleld és elpusztítsd az ellenségeid
Élvezd az új engine által felépített gyönyörű világot, ami eddig nem látott fizikát, animációkat és harcrendszert hoz magával. Kerüld el az ellenségeid a mocsarakban az innovatív Tree Navigation rendszer közreműködésével, és likvidáld őket a magasból halálos pontossággal. Merülj mélyen a víz alá az elveszett maja kincsek keresése közben, de maradj éber! A vadon és a mocsarak tele vannak veszélyes állatokkal

Személyesen Gyálon, vagy munkanapokon a IX. kerületben átvehető előre egyeztetett időpontban.
Igény esetén postázom is (előreutalással)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147679479

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn