Aromatornyos pálinkafőző alkohol fözö desztilláló lepárló 70L liter új

139 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Fokoló és fokolóhengerrel +6000Ft!

Párlatkészítő, pálinkafőző
70 literes rozsdamentes acél tartály: 70 liter alapanyagbefogadó kapacitással rendelkezik, és egyszerre körülbelül 17, 5 kg pálinkát tud lepárolni úgy, hogy szelektíven forrásig melegíti, majd lehűti a gőz lecsapódása érdekében. Emellett az egész desztilláló élelmiszer-minőségi szabványoknak megfelelő 304-es rozsdamentes acélból készül, így erős és könnyen tisztítható. Ennél a típusnál továbbfejlesztették a burkolatot, amelyet jobb tömítő hatás és rozsdamentes hegesztett kötések jellemeznek.
Kiváló szennyeződésszűrés: A benne lévő kerámia golyók csomagjával képes kiszűrni a magas forráspontú szennyeződéseket a gőzben, így a párlat nagyobb tisztasággal kerül a kondenzátorba. Ez magasabb desztillációs tisztaságot eredményez, 12, 5 kg finom alkohol kibocsátásával 50 térfogatszázaléknál vagy 17, 5 kg 30 térfogatszázaléknál.
Hatékony kondenzációs kezelés: Gyors hővezetésű rozsdamentes acél csöveket használnak, amelyek ígéretes hűtési teljesítményt biztosítanak, valamint nagy érintkezési felületet biztosítanak a hűtőközeggel, ami lehetővé teszi a desztillált termék viszonylag alacsony hőmérsékletét. A kondenzációs folyamat során egy további vízkeringető szivattyú segíti elő a kondenzálószer gyorsított vízáramlását.
Teljes tartozékkészlet: A párlatkészítő készlethez tartozik egy hőmérő (0-150 ) az alkohol hőmérsékletének egyszerű, valós idejű nyomon követéséhez. Egyirányú légtelenítő szelep is tartozik hozzá. 2/3-ig megtöltjük vízzel, hogy az erjedés közben a levegő távozhasson. A lepárlókészlet alkoholmérő készletet is tartalmaz a párlat erősségének pontos mérésére.
Változatos fűtési módok: Ez a pálinkafőző különféle tűzhelyekhez kompatibilis, beleértve a gáztűzhelyeket, széntűzhelyeket, elektromos kerámia fűtőtesteket és tűzifát. Tökéletes szeszes italok, például sör, likőr, whisky, bor és fűszerek, például szójaszósz és ecet erjesztésére.

Az egylépcsős lepárló és pálinkafőző rendszer 70l-es főzőedényzettel rendelkezik, mely magas minőségű rozsdamentes acélból (304) készült.
A lepárló készülék alkalmas különféle szeszesitalok, növényi párlatok, továbbá desztillált víz készítéséhez.
A főzőrendszer aromatornyába tehető kerámiagolyóknak köszönhetően, tisztább végterméket nyerhetünk ki.
Hatékony kondenzációs kezelés: Kiváló hőelvezetésű rozsdamentes acél csövek kerültek felhasználásra, amelyek megfelelő hűtési teljesítményt biztosítanak, valamint nagy érintkezési felületet biztosítanak a hűtőközeggel, ami lehetővé teszi a desztillált termék viszonylag alacsony hőmérsékletét. A lepárlási folyamat során egy további vízkeringető szivattyú segíti elő a kondenzáló közeg gyors áramlását.
Tartozékok: fokoló, nyomásszabályzó szelep, az esetleges túlnyomás elvezetéséhez, alkohol hőfok mérő a párlat hőfokának pillanatnyi ellenőrzéséhez.
A főzőedényzetet többféle képen fűthetjük fel: PB gázzal üzemelő nagy teljesítményű zsámolyfőzők (fontos lángterelő használata, elkerülendő a lepárlásra szánt folyadék leégése az edényzet aljára.) Elektromos üzemű villanyfőző készülékek. (2000-4000W) Fontos a megfelelő átmérő a megfelelő hőátadás érdekében. Fosszilis nyíltlángú fűtés. Fontos az állandó hőfokon tartás ezért nagy odafigyelést és rutint igényel. Hőmérséklet ingadozásnál előfordul, hogy nem egyenletes a lepárlási folyamat, mely negatívan befolyásolja a végtermék minőségét.

Hívj bizalommal,
+36 70 / 558 5300

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137344236

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn