Alkonykapcsolós kompakt fénycső 15 W automata fel- és lekapcsolással

3 995

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Szín:
Fehér

Típus:
égők, izzók

Leírás

A piacon egyedülálló, kuriózum, ritkaság! Alkonykapcsolós kompakt fénycső 15 W-os eladó. E27-es foglalat (normál izzó foglalat), 2 db egymástól 180 fokban elhelyezett alkonykapcsoló beépítve a fénycső foglalatába, amely az automatikus felkapcsolásért felelős szürkületkor és az automatikus lekapcsolásért felelős hajnalban. Időzített kapcsolás: csak akkor világít, ha sötét van. Ezáltal jelentős energia és pénz spórolható meg. A 15 W-os fénycső 67 W-os normál izzó fényerejének felel meg: 845 lumen (lm) fényerő. 8000 óra üzemidő, ami 8 év használatnak felel meg. 2700 K kellemes természetes fény, nem az a neon fehér, ami bántja a szemet (Homelight 827 színkód). Felkapcsoláskor azonnal (0, 3 másodperc) erős fényt ad, (nem kell bemelegedjen), a teljes fényerő 60 %-a 60 másodpercen belül rendelkezésre áll, 1.5 percen belül 100 %.

Mérete: 122 mm magas, 48 mm átmérőjű.
Energiaosztály: A
Foglalat típus E27 (normál)
Teljesítmény: 15 W
Fényerő: 845 lumen
Fény színskála: 2700 K

Az automata fel- és lekapcsolása miatt (alkonykapcsolós) használható kerti világításként, ház körüli világításként, garázslehajtó világításként, külső terasz világításként, ház külső homlokzat világításként.

Egy kezdő amatőr betörő is tudja, hogyha egy ház körüli kültéri világítás vagy kerti világítás nappal is ég, akkor a ház üres, a tulajdonosok el vannak utazva. Hiszen ha otthon lennének, lekapcsolnák reggel vagy nappal a ház körüli világítást! Ne adjon esélyt a betörőknek azzal, hogyha elutazik, folyamatosan felkapcsolva hagyja nappal is a ház körüli világítást. Ez az alkonykapcsolós kompakt fénycső pont erre a problémára kitűnő megoldás, mert minden reggel automatikusan lekapcsol és minden este automatikusan felkapcsol.

Több darab van raktáron, azonnal tudjuk postázni.

A termék készleten van, személyesen átvehető vagy azonnal tudjuk küldeni is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146543753

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn