Akkus fúrógéphez övre csíptethető fúrógéptartó akasztó szerszámtartó

6 990

Ft

Feladás dátuma:

máj 4., 10:01

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
mechanikus szerszám

Leírás

Övre csíptethető fúrógép tartó, csavarozógép tartó, szerszámgép tartó akasztó eladó akkus fúrógéphez, akkus csavarozógéphez. Az övre fűzhető tartón lévő piros kis állítófülnek 2 állása van:
1. Az övre történő beakasztást követően visszafelé nem nyílik magától a retesz, csak a kis piros fül felfelé történő meghúzásával emelhető ki belőle utána a fúrógép. Ezáltal véletlenül nem eshet ki a fúrógép a beakasztás után a munkavégzés során.
2. Az övre történő beakasztást követően visszafelé kivehető a fúrógép bármilyen plusz érintés, beavatkozás nélkül. Ez a funkció akkor hasznos, ha nem mozogva végzünk egy adott munkát, tehát nem tud visszafelé kicsúszni a fúrógép a reteszelés hiánya miatt.
Mind a 2 állásnak meg van a saját alkalmazási helyzete.

Az övre fűzhető rész belső fele rugalmas acélból készült, ezért stabilan tart az övön. A fúrógép nyelére feltehető szíj tépőzáras és gumírozott a tépőzár utáni része, ezért nyúlik. A szíj teljes belső része gumis "pontokkal teli" anyag, ami meggátolja a fúrógép kicsúszását az szíjból. A fúrógép beakasztása egy kör alakú golyóval történik, ami miatt bármilyen irányban szabadon elforgatható a fúrógép az övre akasztás után. Nélkülözhetetlen kellék azoknak, akik sokat dolgoznak akkus szerszámokkal, fúrógépekkel és nem akarják a fúrógépet állandóan letenni a földre, majd utána felvenni. Szintén nélkülözhetetlen kellék gipszkartonosoknak, magasban dolgozóknak, napelem táblákat szerelőknek és hasonló munkákhoz. De akár egy elemlámpát is fel lehet így akasztani az övre ezzel a termékkel. A termék új és készleten van.

Szállítási lehetőségek:
1. Magyar Posta csomagautomatába előre utalás után +1600 Ft
2. Magyar Postával házhozszállítva előre utalás után +2600 Ft

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146643700

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn