50% Medion internet rádió levehető jó hangzású akkumulátoros hangfal

26 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 20., 13:28
Ingyenes szállítás

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Mikrorendszer

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladóvá vált Ausztriában vásárolt Medion E85032 WLAN internetes rádió TFT színes kijelzővel , levehető akkumulátoros bluetooth hangfallal, Dnla, UPnP, Applikációs vezérlés, időjárás, részvény árfolyamok stb

Eredeti ára 170 EUR

Átvehető Budaörs környékén, esetenként a belvárosban napközben, vagy foxpost.

A Medion E85032 MD 87248 egy beépített, 2,4 hüvelykes képátlójú TFT-kijelzővel ellátott internetes rádió. A 320 gramm súlyú, kompakt készülék szélessége és mélysége egyaránt 75 milliméter. A rádió digitális hangerőszabályzóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a hangkimenetet saját ízlésüknek megfelelően állítsák be. Monokróm színvilágával a Medion E85032 MD 87248 elegáns és minimalista megjelenést biztosít.

A kényelem érdekében tervezett rádió nem tartalmaz dokkolóállomást, de készenléti funkcióval rendelkezik, így szükség esetén gyors hozzáférést biztosít a tartalmakhoz. A Medion E85032 MD 87248 kompatibilis az Android 4.x+ és iOS 7.0+ operációs rendszerekkel, így széles körű kompatibilitást biztosít a különböző mobileszközökkel.

A Medion E85032 MD 87248 célja, hogy a felhasználók számára hozzáférést biztosítson az internetes rádióállomásokhoz és podcastokhoz. A beépített kijelzőnek köszönhetően a felhasználók könnyedén navigálhatnak a menükben, és kiválaszthatják a kívánt állomásokat vagy tartalmakat. A TFT kijelző tiszta és élénk vizuális élményt biztosít.

Összességében a Medion E85032 MD 87248 egy könnyű és hordozható internetes rádió, amely a felhasználók számára egyszerű hozzáférést biztosít az internetes rádióállomások és podcastok széles választékához. Kompakt kialakításával, digitális hangerőszabályzójával és a népszerű operációs rendszerekkel való kompatibilitásával kényelmes és sokoldalú zenehallgatási élményt nyújt a felhasználóknak útközben.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147210160

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn