2 db vadiúj matrac eladó

80 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Szín:
Fehér

Méret:
90x200

Márka:
Egyéb

Típus:
egyszemélyes

Leírás

Eredeti csomagolásban, mérethiba miatt válnék meg tőle.
Méret: 190 x 80 cm (kötelező volt megadni, de 190-est nem lehetett választani).
A matrac fő rétege poliuretán hab. A nagyobb keménységnek és a kiváló rugalmasságnak köszönhetően rendkívül tartós matracot. A matrac megfordítható, mivel mindkét oldala használható ezért jelentősen hosszabb az élettartama. A felső réteg, a Molet hab mikro-masszázs tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek javítják a vérkeringést. A konstrukciót az egyik oldalon kókusz szálakkal erősítették meg, ami növeli stabilitását. A matrac gyártásánál antiallergén anyagokat használnak, ami lehetővé teszi hogy a matracot allergiások is használhassák.
Cipzáros huzat - könnyen levehető és mosható. Háromféle huzat közül választhat.
Felépítés:
Molet típusú hab - felületén kiemelkedések és mélyedések találhatók, ennek köszönhetően mikromasszírozó tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek élénkítik a vérkeringést.
Kókuszrost - természetes alapanyagból készült kókuszréteg, amely nem okoz allergiát. A kókuszszőnyeg hatékonyan merevíti a matrac szerkezetét és meghosszabbítja annak élettartamát.
PUR hab - szerkezetének köszönhetően jó illeszkedést tesz lehetővé, biztosítja a megfelelő légáramlást az egész matracban.
PUR hab solid - hab stabilizálja a matrac szerkezetét.
A huzat gyártásban kiváló minőségű szöveteket használtak, az egyik oldalára vattát varrtak, ami nagyobb lágyságot és puhaságot ad a matracnak. Ezt az anyagot hosszú élettartam és nagyszerű megjelenés jellemzi. Csökkenti az atkák felhalmozódását, ami nagyon jó hír az allergiások számára. Az összes belső illesztést overlock öltés védi. A cipzár három oldalról van bevarrva, amely biztosítja a huzat gyors eltávolítását. A huzat akár 40 ° C hőmérsékleten is mosható, lehetővé téve a higiénikus alvást. Az anyag Oeko-Tex(R) Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147117231

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn