Vadászat Kudu-földön - Afrikai vadásznapok (vadászkönyv)

800

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Utazás

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Magyar Ferenc: Vadászat Kudu-földön
Afrikai vadásznapok

A könyv színes fotókkal gazdagon illusztrálva.
Béta Könyvkiadó, Budapest, 1989, 129 oldal

"Természet. Csodálatosan hangzó szó. Magában rejti az apró rovart, a fakadó rügyet, a bábburkából kikelt fagyalszendert - a hajnalt, az alkonyt, a madárdalt. Mindent magában foglal, mindent magába zár. Őrzi-védi, ám azért néha-néha meg is mutatja rejtett és féltett kincseit mindazoknak, akik áhítattal közelednek hozzá és szenvedélyes vágyakozással keresik a vele való találkozást.
Töretlen kíváncsiságom, a még nem látottak megpillantása utáni vágy űz, hajt. S ha sikerül filmszalagon megörökítenem az eddig nem látottakat, akkor bízvást elmondhatom: a természet kegyeibe fogadott, és megint megmutatott valamit rejtett kincseiből.
Amióta csak az eszemet tudom, mindig akartam valamit a természettől. Gyermekkoromban madarásztam, néha vadásztam. A zsákmányszerzés öröme valamilyen formában mindenkiben él. Én fényképezőgéppel "ejtem el" zsákmányomat. Katicabogár, virágra szálló pillangó, szitakötő, veréb, szarvasbika - mind egyaránt kedves nekem. Barangolásaim hangulatát viszem haza képeimben.
Képek hevernek előttem az asztalon.
Egy távoli országban, Zimbabwében töltött felejthetetlen vadász és fotós szafári képei. Könyvemhez válogatok belőlük. Nehéz dolog, hiszen minden egyes felvételemről beszélni szeretnék, de sok ezer felvételem van, s ennyi bemutatására nincsen lehetőség egy album keretében.
Könyvemet valójában hangulatébresztőnek, kedvcsinálónak szánom, egy távoli ország, Zimbabwe, állat- és növényvilágának megismeréséhez. Hogy a fényképezésen kívül még vadászhattam is Afrikában, az a szerencsés véletlen műve volt. De a sors is kegyes volt hozzám, amikor lehetővé tette, hogy eljussak Afrikába. Vadászhattam, járhattam Zimbabwe nemzeti parkjait, fényképezhettem, élményeimet meg is írhattam."

Több könyv vásárlása esetén kedvezményt adok.

Postai szállítási módok előre utalással vagy utánvétellel, házhoz szállítással vagy postán maradóra, csomagautomatába 1425 forintért, ajánlott küldeményként (500 gramm alatt) 1350 Ft.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146809246

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn