Békeőrségben

1 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Egyéb

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Békeőrségben

Fekete-fehér és színes fotókkal illusztrálva. További fotósok a könyvben.

Angol, német, orosz, arab és spanyol nyelven is.

Zrínyi Katonai Könyv- és Lapkiadó, Budapest, 1984, 174 oldal

"A Magyar Néphadsereg hivatásos és sorkatonái méltó és felelős örökösei a magyar forradalmak, utódjai a honvédő és szabadságharcok hős katonáinak, az elmúlt századok sok millió honvédőjének. A haza és a haladás, a népek szabadsága ügye iránti odaadás, az osztályhűség példáját oly nagyszerű elődöktől örökölték, akik válságos, nehéz időkben, ha kellett, életüket áldozták a nemes eszmékért.
Katonáink szocialista fegyverbarátaikkal együtt olyan időszakban adnak békeőrséget, amikor a növekvő fenyegetettség ellenére az emberiség reális lehetősége a béke, a háború nélküli élet. Fegyveres erőink nem mások ellen, hanem a béke, a szocializmus erősítéséért, hazánk védelméért küzdenek, teljesítik nap mint nap az agresszort elrettentő harckészültségi feladataikat. Hazánkban szilárd munkáshatalmat építettünk fel, s a fejlett szocialista társadalomban minden ember megtalálja boldogulását. Van mit megvédenünk, van mivel védjük, s barátainkkal együtt szilárdan biztosítjuk a békés élet feltételeit. Ez adja néphadseregünk hitét, lelkesedését, és ez parancsol tiszteletet a szocialista haza védelmezői iránt.

E fotóalbum bepillantást enged szocialista népünk hadseregének, fegyveres erőinek életébe. Érzékelteti, hogy katonáink korszerű eszközeikkel, magasszinvonalú harckészültségükkel, fegyelmezett szolgálatteljesítésükkel képesek részt vállalni az egyetemes béke védelméből. Azt is tükrözik a fényképek, hogy korszerűbbé vált a kiképzés, tökéletesedtek a szolgálat teljesítésének tárgyi feltételei, módszerei, tovább erősödtek a szocialista emberkapcsolatok, s általános jellemző a katonák tudatos, alkotó részvétele a haza építésében, védelmében. Köszönet illeti néphadseregünk fotóművészeteit, akik elhivatottan, fáradtságot nem ismerve örökítették meg a béke őrzőinek helytállását, életét."

Több könyv vásárlása esetén kedvezményt adok.

Postai szállítási módok előre utalással vagy utánvétellel, házhoz szállítással vagy postán maradóra, csomagautomatába 1425 forintért, ajánlott küldeményként (500 gramm alatt) 1350 Ft.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147234915

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn