Ugatásgátló nyakörv, Benpet BC01

19 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 17., 08:02
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
új

Méret:
Középtermetűnek - pl.: Husky

Típus:
Hám, póráz, nyakörv
Szín:
fekete

Leírás

Miért érdemes tőlünk vásárolnia?
-Mert 3 év garanciát/jótállást vállalunk az általunk forgalmazott legtöbb készülékre (magyarországi cseregarancia)!
- Az ország legnagyobb választékával várjuk a vásárlóinkat!
-Mert mi nem magánszemélyként áruljuk termékeinket és mi elérhetőek leszünk akár 1-2 év múlva is így valóban érvényesíthető a garancia!
-Mert mi folyamatosan biztosítunk kompatibilis pótalkatrészeket a termékeinkhez még akár évek múlva is!
-Mert nálunk minden törvény biztosította jogával élhet, szemben a magánszemélyekkel (magánszemélyekkel szemben nincs garancia érvényesítési jog és elállási jog, stb.), ne feledje igy a végén mindig az olcsó lesz a legdrágább!
-Mert mi minden termékünkről állítunk ki Áfás számlát és mellékelünk garancia jegyet hozzá, így termékeink elszámolhatóak vállalkozásban/vadásztársaságoknál!
-Mert mi eredeti, márkanévvel ellátott készülékeket forgalmazunk (találkozhat olyan termékkel ami ugyanúgy néz ki mint a mi termékünk, csak a márkanév hiányzik a dobozról/termékről. Ezek hamisítványok, 1-2 hónapon belüli 95%-os meghibásodással)!
-Mert mi nagy választékot kínálunk a termékeinkből és mindegyiket raktárról tudjuk szállítani akár 1 munkanap alatt!
-Mert mi a termék eladás után a használatban és kiképzésben is segítünk tájékoztatókkal és tanácsokkal, hogy a legjobb eredményt érhesse el a kutyájával!

Az ugatásgátló nyakörv beépített akkumulátorral és érintőgombokkal rendelkezik, amelyek könnyű kezelhetőséget biztosítanak. Az ugatásgátló nyakörv rezgéssel, hangjelzéssel és elektromos impulzussal, valamint ezek kombinációjával dolgozik a nem kívánt ugatás megfékezésére.

Az ugatásgátló nyakörv működése az ugatás hangjának érzékelésén alapul. Amikor az ugatást érzékeli, az ugatásgátló nyakörv a beállított korrekciós szinten jelzést ad a kutyának. Az ugatásgátló nyakörv elektromos impulzusa és rezgése szükség szerint ki is kapcsolható, valamint 0-tól 5-ös szintig állítható. Az ugatásgátló nyakörv beállításait a háttérvilágított kijelzőn keresztül ellenőrizhetjük.

A vízállóság tekintetében az ugatásgátló nyakörv esőálló, de nem meríthető víz alá. Az ugatásgátló nyakörv hossza akár 68 centiméterig állítható.

Az ugatásgátló nyakörv további előnyei közé tartozik az esőállóság, a beépített akkumulátor, az első impulzus előtti sípolás, az automatikus impulzus növelés és a masszív ház. A csomag tartalma magában foglalja az ugatásgátló nyakörv egységét, egy állítható nyakörv szíjat gyorskapoccsal, töltőkábelt, érintkezőpontokat és teszt diódát, valamint angol és magyar nyelvű használati útmutatót.

A technikai információk szerint az ugatásgátló nyakörv méretei 60 x 26 x 36 mm, akkumulátorának kapacitása 300 mAh, ami átlagosan 3-5 napos üzemidőt biztosít, és a nyakörv súlya 74g.

Bővebb információ:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147128040

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
benoshop.hu

Benoshop Hungary 2019 Kft

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn