Tatabánya Dózsakertben 2 külön nyíló szobás, nagy erkélyes, bútorozott

160 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Tatabánya Dózsakertben 2 külön nyíló szobás, nagy erkélyes, bútorozott, gépesített lakás kiadó, a mentő állomáshoz közel.

Olyan lakót szeretnék, aki tud önállóan, nélkülem egyedül lakni/élni úgy, hogy az Albérleti Szerződést tudja értelmezni. Amit előzetesen lebeszélve be is tud tartani. Aki ismeri a naptárt és felszólítás nélkül időben tud utalni. Aki nem veszekszik az általam nem befolyásolható rezsi költségeken, így tudomásul veszi, hogy van külön téli és külön nyári fűtés és észerűen a téli, amikor fűtés van nyilván több. Aki tudomásul veszi, hogy a fogyasztásukról képen átküldi minden hónap forduló elszámoláskor az óra állásokat, hogy én, mint főbérlő tudjam, hogy mikor mennyit fogyasztottak. Ha többen vannak nyilván magasabb a villany elszámolási kategória.
Mivel általában a romák értelmi képességével, (tisztelet a kivételnek) felfogásával sajnos probléma van, így azok első körben kiesnek. Nem szeretném magyarázni azt, amit sajnos ők általában úgysem értenek meg! Nincs harag, csak szabály van! Az egy dolog, hogy 5 éven belül minden adósságot behajtatok és ott már ugye nem kell magyarázni, hogy miért megy rá arra az időre, az a kamat, de az a baj, hogy az a kamat az én rezsi költségeimre is ugyanúgy rámegy.
Gyermekkel jöhetnek, mert közjegyző által hitelesítettem a Szerződést.
Munkás brigádnak külön örülök.

Ár: 160 000 Ft

További információ telefonon!
Köszönöm

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146088824

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn