Samsung minőségi komplett házimozi rendszer távirányítóval,

14 999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Házimozi rendszer

Márka:
Samsung

Leírás

Képzeld el, hogy az otthonod a moziterembe válik, ahol minden pillanatot intenzív élményekkel töltök. Üdvözöllek a Samsung nagyteljesítményű 5.1 házimozi világában, ahol a hang nem csak hang, hanem egy életre szóló kaland.

Ez a csodálatos készülék egyben egy időutazás is. Amint bekapcsolod, elröpíti az érzékeidet, és belerángat az akcióba, a drámába és a kalandba. Az eredeti távirányítóval felfegyverkezve irányíthatod az élményeket, mintha egy varázspálcával lennél megáldva.

Meghajlás a hagyományok előtt, ugyanakkor újításokban gazdag - az AM/FM rádió, az AUX, a DVD és az optikai csatlakozók segítségével a múlt és a jövő egyesül, hogy együttesen táncoljanak a térben.

De ez csak a kezdet.

A hangtér minden dimenziójában életre kel: akár stereo (2.1), akár Dolby 5.1 módban. Hallgatva a mennydörgő gyomorrezgető basszusokat, és érezve, ahogy a csilingelő kristálytiszta magashangok átjárnak az egész testeden, a valóság határait átléped. Egy életre szóló élmény részese lehetsz.

És a tartósság? Nos, ez a gép nem csak egy újabb technológiai csoda, hanem egy megbízható társ, egy hűséges kísérő az életedben. A meglehetősen súlyos darab, de nem a terhelés, hanem az extrém teljesítmény teszi erőssé.

Így hát, készülj fel arra, hogy az otthonod egy moziélmény központjává változik. Szánj időt arra, hogy elmerülj a hangok világában, és hagyd, hogy a Samsung nagyteljesítményű 5.1 házimozi elragadjon és magával ragadjon téged, a valódi élmények birodalmába.

Ez a készülék több, mint egy egyszerű hangrendszer. Ez egy időutazás, amelybe minden alkalommal belemerülhetsz, amikor csak szeretnéd. Az eredeti távirányítóval a kezedben varázslóvá válsz, aki irányítja az életre kelő hangokat, mintha egy mágikus könyvet nyitnál meg.

Nemcsak a jelen pillanatot élheted át vele, hanem az elmúlt idők kincseit is felfedezheted. Az AM/FM rádió, az AUX, a DVD és az optikai csatlakozók révén a múlt és a jövő találkozása válik valósággá, amelynek középpontjában te vagy.

De ez még csak a kezdet.

A hang, amely átölel, megérint, és magával ragad: akár stereo (2.1), akár Dolby 5.1 módban. Hallgasd a mennydörgő basszusokat, amelyek az egész testedet átjárják, és érezd a kristálytiszta magashangok vibrálását, amelyek érzelmeket ébresztenek benned. Ez nem csak zene vagy hang, hanem egy életre szóló kaland.

És a tartósság? Nos, ez a készülék nem csak egy technológiai csoda, hanem egy hűséges társ az életedben. Meglehetősen súlyos darab, de éppen ez teszi erőssé, hogy bármilyen extrém terhelésnek ellenálljon, és hosszú távon is kitartson melletted.

Tehát készülj fel arra, hogy az otthonod a valóság határait feszegeti, és minden pillanatát élettel, izgalommal és érzelmekkel tölti meg. Merülj el a Samsung nagyteljesítményű 5.1 házimozi világában, és hagyd, hogy az élmények új dimenziókat nyissanak meg előtted. Ez nem csupán egy hangrendszer, hanem az otthonod érzelmekkel teli színpada.

Köszönöm hogy megnézted a hirdetésemet :)

A képek magukért beszélnek !

próba miatt mindenképpen ajánlom a személyes átvételt.

Természetesen háztól-házig szolgáltatással tudom küldeni, itt jófogáson megtudod rendelni !

Az ár tartalmazza a szállítási költséget, amit a csomag átvételekor kell kifizetni.

Nézz körül a termékeim között hátha találsz még valami neked valót. Természetesen több termék vásárlása esetén kedvezményt tudok adni !

Minden kérdésre próbálok a lehet leghamarabb kielégít választ adni.

Mivel használt termék : Garancia - visszavásárlásra nincs lehetség !!

Egy kupac hangfal kábel van hozzá!
A hangfal kábel lehetséges hogy már picit hiányos.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146265712

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn