Samsung 5.1 házimozi AM/FM, Aux, DVD, távirányítóval

22 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Házimozi rendszer

Márka:
Samsung

Leírás

Képzeld el, hogy amikor belépsz a szobába, nem csak egy átlagos otthonba lépsz, hanem egy olyan világba, ahol az élmények határtalanok, és minden pillanat egy kaland.


Üdvözöllek a Samsung nagyteljesítményű 5.1 házimozi birodalmában, ahol a hangok nem csak hangok, hanem érzelmek és izgalmak áradása.

Ez a készülék több, mint egy egyszerű hangrendszer. Ez egy időutazás, amelybe minden alkalommal belemerülhetsz, amikor csak szeretnéd. Az eredeti távirányítóval a kezedben varázslóvá válsz, aki irányítja az életre kelő hangokat, mintha egy mágikus könyvet nyitnál meg.

Nemcsak a jelen pillanatot élheted át vele, hanem az elmúlt idők kincseit is felfedezheted. Az AM/FM rádió, az AUX, a DVD és az optikai csatlakozók révén a múlt és a jövő találkozása válik valósággá, amelynek középpontjában te vagy.

De ez még csak a kezdet.

A hang, amely átölel, megérint, és magával ragad: akár stereo (2.1), akár Dolby 5.1 módban. Hallgasd a mennydörgő basszusokat, amelyek az egész testedet átjárják, és érezd a kristálytiszta magashangok vibrálását, amelyek érzelmeket ébresztenek benned. Ez nem csak zene vagy hang, hanem egy életre szóló kaland.

És a tartósság? Nos, ez a készülék nem csak egy technológiai csoda, hanem egy hűséges társ az életedben. Meglehetősen súlyos darab, de éppen ez teszi erőssé, hogy bármilyen extrém terhelésnek ellenálljon, és hosszú távon is kitartson melletted.

Tehát készülj fel arra, hogy az otthonod a valóság határait feszegeti, és minden pillanatát élettel, izgalommal és érzelmekkel tölti meg. Merülj el a Samsung nagyteljesítményű 5.1 házimozi világában, és hagyd, hogy az élmények új dimenziókat nyissanak meg előtted. Ez nem csupán egy hangrendszer, hanem az otthonod érzelmekkel teli színpada.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145929489

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn