Otto Schwarz: Üvegszál-erősítésű műanyagok könyv eladó

4 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 17., 20:41
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Ipar

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Otto Schwarz: Üvegszál-erősítésű műanyagok. Üvegszál-erősítésű műanyagok feldolgozása könyv eladó.

Ebben a könyvben üvegszál-erősítésű műanyagokon olyan szerkezeti anyagokat értünk, amelyeket telítetlen poliésztergyantából állítanak elő textilüvegszálak beágyazásával és a gyanta kikeményítésével. A térhálósítható műgyanta és a textilüvegszál kombinációjával a szerkezeti anyag mechanikai tulajdonságai mint pl. a szakítószilárdság vagy a rugalmassági modulus lényegesen javulnak, és egyéb tulajdonságok is kedvezően befolyásolhatók. A különböző üvegszál termékeknél az erősítőszálak elrendezése célszerűen úgy történhet, hogy a szilárdság, lehetőleg a későbbi igénybevételhez illeszkedve meghatározott irányban növekedjék.
Más műanyagokat is lehet erősíteni szálbetétekkel, így pl.: a szintén térhálósítható epoxi- és fenolgyantákat vagy hőre lágyuló műanyagokat, mint pl.: a poliamidok, a poli(oxi-metilén) vagy a polisztirol. Üvegszálak helyett más textiltermékek is használhatók, mint pl.: a természetes szálak, a szintetikus műanyag szálak vagy egyéb anyagokból, acélból, azbesztből, szénből, alumínium-oxidból készített szálak.
Ez a könyv azért foglalkozik kizárólag a textilüvegszálakkal társított telítetlen poliészter-gyantákkal, mert ezek az alapanyagok olcsók és viszonylag egyszerűen feldolgozhatók. Jelenleg a piac nagyrészét uralják, az üvegszál-erősítésű hőre lágyuló műanyagok mellett. Ez utóbbiak azonban másfajta feldolgozási eljárásuk miatt nem illeszthetők be ennek a könyvnek a tematikájába.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147145801

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn