Használt, kitűnő állapotú Benq BL2405HT monitor eladó

18 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Felbontás:
1920x1080

Állapot:
használt

Méret:
23'' - 24''
Típus:
LED

Leírás

Használt, de kitűnő állapotú Benq BL2405HT monitorok eladók!

Az ár egy darabra érvényes!
Van több is belőle!! (10+)
Több vásárlása esetén kedvezmény!!!

Jár hozzá külföldi tápkábel és hdmi- dp kábel

A Benq BL2405HT villogás-mentes LED háttér világítású monitora, mely 120.000:1 ultra-magas kontraszt aránnyal, 16:9 100% dot-to-dot képminőséggel, a Benq egyedülálló Senseye (R), valamint Alacsony Kék Fény technológiával minden idők legjobb vizuális élményét nyújtja.

Egy kölcsönösen nyerő páros

A villogás-mentes technológia a teljes fényerőtartományban szünteti meg a villogást. A hagyományos LCD monitorok 200-szor villognak másodpercenként. A szem nem látja ezt a villogást, azonban minden bizonnyal érzékeli azt. Szabadítsa meg a szemeit és váltson villogás-mentes monitorra, és hagyja, hogy szemei kevesebbet dolgozzanak.
Alacsony kék fény üzemmód

Kék fényt minden monitor kibocsát, olyan spektrumban, mely zavarhatja a szemet. A Benq egyedülálló Alacsony kék fénykibocsátó technológiája csökkenti a kék fény kibocsátást és lehetőséget biztosít az egészségesebb számítógép használatra.
Kapcsolja át a monitort a négy alacsony kék fénykibocsátó beállítás egyikére (multimédia - 30% csökkentés, web-böngészés - 50% csökkentés, irodai - 60% csökkentés, olvasás - 70% csökkentés), és jutalmazza meg szemét anélkül elvesztené a vizuális élvezetet.

Magasságában állítható állvány

A magasságában állítható állvánnyal könnyedén megtalálható a legkényelmesebb rálátási szög, legyen szó munkáról, vagy képernyő megosztásról, amelyet a monitor széles skálájú állíthatóságával érhet el: magasságállítás, billentés, pivot és forgatás. A képernyő alsó széle akár 110 mm-rel feljebb is kerülhet az állványon.
Tökéletesítse az audiovizuális élményt hangszórókkal

Zenehallgatáshoz, vagy filmnézéshez egyszerűen kapcsolja be a hangszórókat (2x 2W), hogy tökéletesíthesse az audiovizuális élményt!
12M:1 ultra-magas dinamikus kontraszt a felbontásért és a színmélységért

A BL2405HT 12M:1 dinamikus kontraszt aránnyal érkezik, így további mélységet ad a színeknek, jobb felbontást a sötétebb és összetettebb látványnak, vagyis minden, ami megjelenik - a legvilágosabb fehértől a legsötétebb feketéig - tökéletes rajzolatú, hogy a hihetetlen teljesítményt közvetíthessen használat közben.
Windows(R)8 kompatibilis

Az BL2405HT megfelelt a Windows(R) 8 által támasztott követelményeknek; az operációs rendszer színrendszerével teljes mértékben kompatibilis. Egyszerűen csatlakoztassa a BL2405HT-t a számítógépéhez, és a Windows(R) 8 késlekedés nélkül felismeri, majd beállítja a monitort.
ecofacts címke

A Benq, a környezetbarát termékek fejlesztésekor nemcsak az előírásoknak passzívan megfelelni szeretne, hanem aktívan tökéletesíti a környezetbarát termékeit!
Az ecofacts bizonyítja, hogy a Benq - kiemelkedő erőfeszítéseket téve - milyen eredményeket ért el a veszélyes anyagok cseréje, az anyagválasztás, a csomagolás, az energiatakarékos kialakítás, és a gyártás egyéb területein.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146274601

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn