Dog GPS X30 gps nyakörv szett

234 990

Ft

Feladás dátuma:

máj 9., 14:55
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
új

Méret:
Középtermetűnek - pl.: Husky

Típus:
Hám, póráz, nyakörv
Szín:
fekete

Leírás

Miért érdemes tőlünk vásárolnia?
-Mert 3 év garanciát/jótállást vállalunk az általunk forgalmazott legtöbb készülékre (magyarországi cseregarancia)!
- Az ország legnagyobb választékával várjuk a vásárlóinkat!
-Mert mi nem magánszemélyként áruljuk termékeinket és mi elérhetőek leszünk akár 1-2 év múlva is így valóban érvényesíthető a garancia!
-Mert mi folyamatosan biztosítunk kompatibilis pótalkatrészeket a termékeinkhez még akár évek múlva is!
-Mert nálunk minden törvény biztosította jogával élhet, szemben a magánszemélyekkel (magánszemélyekkel szemben nincs garancia érvényesítési jog és elállási jog, stb.), ne feledje igy a végén mindig az olcsó lesz a legdrágább!
-Mert mi minden termékünkről állítunk ki Áfás számlát és mellékelünk garancia jegyet hozzá, így termékeink elszámolhatóak vállalkozásban/vadásztársaságoknál!
-Mert mi eredeti, márkanévvel ellátott készülékeket forgalmazunk (találkozhat olyan termékkel ami ugyanúgy néz ki mint a mi termékünk, csak a márkanév hiányzik a dobozról/termékről. Ezek hamisítványok, 1-2 hónapon belüli 95%-os meghibásodással)!
-Mert mi nagy választékot kínálunk a termékeinkből és mindegyiket raktárról tudjuk szállítani akár 1 munkanap alatt!
-Mert mi a termék eladás után a használatban és kiképzésben is segítünk tájékoztatókkal és tanácsokkal, hogy a legjobb eredményt érhesse el a kutyájával!

Dog GPS X30 gps nyakörv szett, mindig tudod merre jár a kutyád!
A Dog GPS X30 a kutya helymeghatározására szolgáló eszköz, akár 20km hatótávolsággal. A gps nyakörv szett egy jeladóból, ami a kutya nyakörvén található, és egy vevőkészülékből áll, amelyen a kutya gazdája figyelheti a kutya irányát, és a távolságát. Az adó a GPS-műholdak segítségével határozza meg a helyzetét, és azt rádiófrekvenciás jel segítségével továbbítja a vevőkészülékhez, ezáltal olyan helyeken is kitűnően használható ahol nincs GSM lefedettség.

Az RF jel erősségét, az adónyakörv akkumlátorának állapotát, és a GPS jel állapotát a vevőkészüléken is folyamatosan ellenőrizheti.

A Dog GPS X30 gps nyakörv a következő kiegészítő funkciókkal rendelkezik: iránytű, Fence akusztikus határ, amely információt nyújt a ha kutya átlépte a beállított távolsági határt a vevőhöz képest. A Beeper funkció funkció azt mutatja, hogy a kutya még mozgásban van, vagy megállt. Waypoint funkció: megjelölheti a kutya jelen helyzetét és oda navigálhat.

A Dog GPS X30 jellemzői
A vevő és az adó közötti kapcsolat nyílt terepen 20km (a hatótávolságot a terep, a növényzet és más tényezők is befolyásolhatják)
Egy vevőkészülék 13db adónyakörvet tud monitorozni
Nagy érzékenységű GPS adó és vevő
Jól látható kijelző (akár napfényben, akár sötétben)
Vízálló adónyakörv, és vízálló vevőkészülék
Hosszú akkumlátoridő
2 választható hangjelzés kiképzésre/helymeghatározásra


Funkciói:

Az adónyakörv irányának és távolságának meghatározása. Az adónyakörv és a vevőkészülék beépített GPS vevővel rendelkezik, minek segítségével meghatározhatják a pontos helyzetüket. A vevőnyakörv a helyzetét jelző információkat rádiójel segítségével jelzi a vevőkészüléknek, és a vevőkészülék LCD kijelzőjén jelzi a nyakörv irányát és távolságát.
Iránytű funkció. A készülék kijelzőjén folyanatosan jelzi az északi irányt.
Fence funkció akusztikus határ, amely akkor jelez ha a kutya átlépi a vevőn beállított távolságot. Ez a távolság a vevőkészüléktöl számított 30m és 2km közötti értekre állítható be.
Beeper funkció A Beeper funkciót általában a vadászathoz szokták használni, segítségével visszajelzést kaphatunk arról, hogy a kutya mozgásban van, vagy (Pl: vadat) áll, ezt háromféleképpen jelezheti a vevőkészüléken, vizuálisan, rezgéssel vagy hangjelzéssel. A hang és a rezgésjelzés legfeljebb 4 adónyakörvhöz állítható be, a vizuális kijelzés akár mind a 9 adónyakörvre beállítható.
Bővebb információ:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147650172

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
benoshop.hu

Benoshop Hungary 2019 Kft

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn