Blitzwolf BW-JR1 okos ugrálókötél Új ugráló kötél számlálóval

2 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 17., 11:32
Szállítással is kérheted

Leírás

Blitzwolf BW-JR1 okos ugrálókötél intelligens ugráló kötél számlálóval
Új termék, dobozában

A hivatásos sportolók is sokat szoktak ugrálókötelezni, sőt, a kondizók is. Ez az edzésforma azért nagyon hasznos, mert növeli az állóképességet, jó kardió gyakorlat és dinamikusabb lesz tőle a mozgásunk. A Blitzwolf okos ugrókötelét érdemes beszerezni ehhez a tevékenységhez, mert baromi olcsó, cserébe számlálja a megtett ugrásokat és még olyan módja is van, amivel egy szűk lakásban is használhatjuk.

A Blitzwolf BW-JR1 okos ugrókötél remekül segíti az edzésünket, mert számol helyettünk. Egyrész a megtett ugrásokat jelzi ki a háttérvilágításos LCD kijelzőjén, másrészt az eltelt időt és az elégetett kalóriák számát is. A markolatába acél súly került, amit el is távolíthatunk, ha éppen anélkül akarnánk edzeni. A kötél valójában egy strapabíró acélsodrony, PVC bevonattal. Az átfordulását csapágy biztosítja, így akár végtelen számú ugrást csinálhatunk egy szuszra.

Ami baromi érdekes az eszközben, és természetesen hasznos is, hogy a kötele leszerelhető, a helyére pedig egy-egy gömbsúlyos kötélvéget lehet felcsavarni. Így a két markolat fizikailag nincs összekötve, és így úgy ugrálhatunk, hogy a kötél érzete adott, de nem verünk le vele semmit a szobában. Nyilván a sodronyos verzióval jobb edzeni, de ha csak kis hely van a használatra, akkor ez egy jó alternatíva.

Postázni tudom
Esztergomban átvehető.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147133119

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn