Asus Vivo AIO 22" full hd led all in one (imac) pc, win11, 4mag, ssd,u

82 999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Optikai meghajtó:
Egyéb

Tárolókapacitás:
Egyéb

CPU típus:
Intel

Operációs rendszer:
Windows

Márka:
ASUS

Leírás

Asus Vivo AiO

Az elképesztően szép Vivo AiO V221 all-in-one számítógép az eddigi legvékonyabb Vivo AiO, amelyet egy igazán különleges audio rendszerrel láttunk el. A fejlett audio technológiával, többek között Transmission Line rendszerű hangszórókkal és intelligens erősítővel felszerelt Vivo AiO V221 bámulatosan erőteljes, magas hangminőségével utolérhetetlen multimédiás élményt nyújt.


Szemet gyönyörködtetően vékony, időtlenül elegáns

A mindössze 7,2 mm-es éleivel a Vivo AiO V221 az eddigi legvékonyabb modell a Vivo AiO sorozatban. Egy all-in-one számítógép, amit arra terveztek, hogy mindenki lássa, milyen gyönyörű; divatos fehér vagy klasszikus fekete színben kapható, hogy íróasztalod dísze lehessen.

A Vivo AiO V221 egyszerű, ugyanakkor elegáns integrált állványa egyetlen darab alumíniumból készült. Tervezése teljes stabilitást és elegáns megjelenést tükröz, alakja pedig a kínai írásjelet idézi, melynek jelentése emberi. A tökéletesen kiegyensúlyozott zsanér a Vivo AiO V221 kijelzőjét szilárdan rögzíti, és lehetővé teszi, hogy könnyedén döntsd a legkényelmesebb rálátás beállításához.

A Vivo AiO V221 háttérvilágított 21,5 hüvelykes széles formátumú LED- kijelzővel rendelkezik, amelyen minden élethűbbnek látszik. Az exkluzív Asus Splendid technológia biztosítja az élethű színeket legyen szó a naplemente, tiszta kék ég vagy finom bőrtónusok visszaadásáról. A Full HD (1920 x 1080) felbontás hihetetlen részletgazdagságot ad a játékokhoz és filmekhez, míg az Asus Tru2Life Video technológiája optimalizálja az élességet és a kontrasztot minden képkocka minden pixelén, hogy a kép tiszta és valósághűbb legyen.

A legújabb, energiahatékony Intel processzorok által hajtott Vivo AiO V221 akár 30%-kal is gyorsabb a korábbi generációjú modelleknél. Így bármilyen feladat is vár Rád, gyorsabban fogod végrehajtani! A Vivo AiO V221 tökéletes választás a mindennapi számítógépes igényeidhez, akár az interneten böngészel, videókat nézel vagy ellenőrzöd az e-mailjeidet.

A magával ragadó multimédia élmény érdekében néhány valóban rendkívüli technológiát alkalmaztunk a Vivo AiO V221 audio rendszerében. Az erőteljes elülső sztereó hangszórók a fejlett Transmission Line technológiát alkalmazzák amivel ritkán találkozhatunk hangtechnikai laborokon kívül; ez tiszta, torzításmentes mély hangokat ad vissza a hosszú és összetett akusztikus kamráknak köszönhetően, amelyek 2,5-szer nagyobbak a szokványos kamráknál. A hangszórókat intelligens erősítő vezérli, amely figyeli és szabályozza a hangtekercsek mozgását. Ennek köszönhetően a hangszórók túlterhelhetők valójában háromszor nagyobb hangerő érhető el, mint egy normál erősítővel anélkül, hogy a hang torzulna, vagy az eszköz fizikai sérülésének kockázata állna fent. Az eredmény sima, erőteljes basszus és tiszta, teljes terjedelmű hang, amit hallani kell, hogy elhiggyük.

yártó: Asus
Szín: Fekete
Operációs rendszer: Windows 11 64bit ( nem aktivált)
Kijelző mérete / fajta: 21,5" Full HD LED / fényes
Kijelző típusa: Non-touch
Kijelző felbontása: 1920x1080
Processzor: Intel Pentium J4205 /1,50GHz - 2,60GHz/ 2MB
Memória: 4GB
Háttértároló: 340 gb ssd
Videokártya: Intel HD Graphics 505
LAN: Gigabit
WiFi: 802.11 ac
Bluetooth: 4.1
Webkamera: 1Mpixel
USB 2.0: 1
USB 3.0: 4x USB3.1 Gen1
HDMI: Van
Billentyűzet / egér: nincs
Méret: 51,4 x 39,8 x 4,7-16,5cm
Hálózati adapter: 65W
Súly: 4,7kg

Köszönöm hogy megnézted a hirdetésemet :)

A képek magukért beszélnek !

próba miatt mindenképpen ajánlom a személyes átvételt.

Természetesen háztól-házig szolgáltatással tudom küldeni, itt jófogáson megtudod rendelni !

Az ár tartalmazza a szállítási költséget, amit a csomag átvételekor kell kifizetni.

Nézz körül a termékeim között hátha találsz még valami neked valót. Természetesen több termék vásárlása esetén kedvezményt tudok adni !

Minden kérdésre próbálok a lehet leghamarabb kielégít választ adni.

Mivel használt termék : Garancia - visszavásárlásra nincs lehetség !!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146566309

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn