3038 Ritka Eredeti Iráni MIR kézi gyapjú Perzsa Szőnyeg 132X93CM

39 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Állapot:
Alig használt

Szín:
Többszínű

Méret:
kis méretű
Típus:
perzsa szőnyeg

Leírás

Budapesten Is Átvehető, A Budagyöngye Bevásárló Központban
Kasmír Szőnyeg Bolt

Tisztított!!!

Méret 93 X 132CM
Eredet Mir
Származási Irán
Csomó kb. 200000 / m
Vastagság 12-15mm
Bolyhosság 100% Szűz Gyapjú
Láncfonal 100% Pamut-
Készítés Kézzel Csomózott
Növényi festésű
Mir Szőnyegek: A Mir szőnyegek az úgynevezett Mir mintáról kapták a nevüket. A minta eredetileg a perzsa Sarough városából származik, de ma már a Kelet számos régiójában csomózzák. Az egyszerű mintázatnak köszönhetően a szőnyeg tökéletesen illeszkedik egy meglévő enteriőrbe. A gyönyörű puha gyapjú is jellemző. Mindazonáltal sűrűn csomózott gyapjú, és különösen tartós. A Mir szőnyeg ezért alkalmas érzéketlen mindennapi társnak egy gyönyörű mintázatban.

Ingyenes házhoz szállítással! Ami azt jelenti, hogy Ön megrendeli a szőnyeget ezen az áron, a futár elviszi Önnek házig és ott átvételkor kell csak kifizetnie a vételárat.
Kérem nézze meg a többi hirdetésemet is, sok szép és olcsó szőnyeget talál. Az árukészlet folyamatosan bővül, minden héten új töltés! A Minden Ami szőnyeg további hirdetéseire kattintva meg tudja nézni a többi hirdetésemet is!
az ár tartalmazza a futár költséget.Ha több szőnyeget vásárol, csak az első szőnyeg teljes árát kell kifizetnie, minden további szőnyegből kap 2000.- forint árengedményt!De Szándékát Kérem Megrendelés Előtt Jelezze üzenetben, vagy telefonon és a választott szőnyegekből, árengedménnyel állítok Önnek össze egy külön hirdetést. És azután tudja majd megrendelni ingyenes házhoz szállítással.

Tisztelt Vevőink! Ezúton tájékoztatjuk előzetesen Önöket arról, hogy a társaságunk által választott adózási forma csak azt teszi lehetővé, hogy termékeinkkel közvetlenül természetes személyeket szolgáljunk ki.Erre tekintettel az általunk kiállított számlát is csak magánszemélyekre vonatkozóan áll módunkban kiállítani. Megértésüket ezúton is köszönjük!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146636225

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn