Vojens gamer szék

35 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
Újszerű

Szín:
Fekete

Típus:
íróasztal, számítógépasztal

Leírás

Vojens Gamer Szék - Kényelmes és Strapabíró Design a Legjobb Játékélményért

Fedezd fel a játék világát kényelmesen és stílusosan ezzel a prémium minőségű Vojens gamer székkel. A kombinált anyaghasználat, beleértve a textilbőrt, a habszivacsot, a polipropilént és az acélt, biztosítja a maximális kényelmet és tartósságot, miközben a széken ülsz.

Kényelmes Ülésmagasság és Mélység

Az ergonomikus kialakítású ülés és háttámla, melyekben a textilbőr és a poliuretán habszivacs biztosítja a 28 kg/m? sűrűségű párnázatot, ideális támogatást nyújtanak a hosszabb játékmaratonok során is. Az állítható magasság és a felhajtható kartámaszok lehetővé teszik, hogy személyre szabottan alakítsd ki a legoptimálisabb ülési pozíciót.

Robusztus Kialakítás

A szék tartós furnérlemezből és poliamidból készült váza biztosítja a stabilitást és a hosszú élettartamot. A görgőknek és a poliamid csillagtalpnak köszönhetően könnyedén mozoghatsz a szobádban anélkül, hogy fel kellene állnod.

Stílusos és Funkcionális Design

A fekete és kék színű kárpitozás modern és lendületes megjelenést kölcsönöz a széknek, amely tökéletesen illeszkedik a játékterem vagy az otthoni iroda stílusához. A műanyag lábak és a fékkerék könnyű mozgást és stabil állást biztosítanak.

Méretek és Kapacitás

A szék összeszerelve 72 cm széles, 108-118 cm magas és 67 cm mély. Az ülésmagasság állítható 42 és 52 cm között, míg az ülés mélysége 49 cm. A kartámaszok magassága 70 cm. A szék tesztelt súlya akár 110 kg is lehet, biztosítva a megfelelő stabilitást és támogatást.

Ne engedd, hogy a kényelmetlenség vagy a rossz testtartás hátráltasson a játékban vagy a munkában. Szerezd be ezt a Vojens gamer széket, és élvezd a maximális kényelmet és teljesítményt minden tevékenységed során!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146157379

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn